Victoria Beckham, cea mai admirata femeie din Marea Britanie

Apropo.ro / 19.07.2006, 11:11
Victoria Beckham, cea mai admirata femeie din Marea Britanie
Victoria Beckham este cea mai admirata femeie din Marea Bitanie, potrivit unui clasament realizat de 21st Century Young Woman's Survey, cel mai important studiu care prezinta modul în care tinerele britanice privesc aspectele vieții lor, informeaza itv.com. Soțul Victoriei,

Victoria Beckham este cea mai admirata femeie din Marea Bitanie, potrivit unui clasament realizat de 21st Century Young Woman’s Survey, cel mai important studiu care prezinta modul în care tinerele britanice privesc aspectele vieții lor, informeaza itv.com.

Soțul Victoriei, fotbalistul David Bechkam, este considerat barbatul cu cele mai frumoase picioare. Actrița Jessica Alba, starul din „Sin City”, este considerata cea mai frumoasa femeie din lume, în timp ce Keely Hazell a fost aleasa femeia cu cel mai frumos trup.

Halle Berry, Cheryl Tweedy și Jessica Simpson au intrat și ele între primele zece cele mai frumoase femei din lume, în timp ce Jesse Metcalfe, Johnny Borrell (Razorlight) și prințul Harry ocupa primele trei poziții în topul celor mai aratoși barbați.

Charlotte Church, Billie Piper și Paris Hilton ocupa primele trei poziții în topul celor mai bine îmbracate femei.

Cheryl Tweedy, care saptamâna trecuta s-a casatorit cu fotbalistul Ashley Cole, este considerata și ea una dintre cele mai bine îmbracate femei din lume, alaturi de Nicole Ritchie, Kate Moss și Fearne Cotton.

Pe lista celor mai prost îmbracați barbați s-au plasat Jonathan Ross și Pete Doherty.

Mediafax