Victoria Beckham da sfaturi despre moda

Apropo.ro / 08.03.2006, 14:00
Victoria Beckham da sfaturi despre moda
Victoria Beckham a prezentat într-un interviu chestiunile pe care le considera vitale pentru a se putea considera ca o femeie are gust în domeniul modei, relateaza ediția electronica a Daily Mail. Victoria, fosta membra a formației Spice Girls și soție a

Victoria Beckham a prezentat într-un interviu chestiunile pe care le considera vitale pentru a se putea considera ca o femeie are gust în domeniul modei, relateaza ediția electronica a Daily Mail.

Victoria, fosta membra a formației Spice Girls și soție a fotbalistului David Beckham, le sfatuiește pe femei sa nu lase prea multa piele la vedere.

„Nu lasați totul sa se vada. Este mult mai sexy sa lasați loc imaginației celor care va privesc”, sugereaza Posh.

Venind din partea Victoriei, acest sfat este uimitor, mai ales pentru ca fosta cântareața este cunoscuta pentru ca lasa prea puțin loc imaginației în ținutele pe care le abordeaza.Nu cu mult timp în urma, Victoria a declarat ca modul în care se îmbraca este inspirat de starurile din anii ’50, mai ales de celebra Audrey Hepburn.

Potrivit Victoriei Beckham, o femeie nu trebuie sa iasa niciodata din casa fara a purta ochelari de firma.Victoria a admis ca îi place sa poarte haine pentru copii și ca este încântata sa faca cumparaturi atunci când merge în Japonia, pentru ca „japonezii fabrica toate hainele pe masuri foarte mici”.

Mediafax