Victoria Beckham nu-și rade părul de pe picioare

Apropo.ro / 19.02.2014, 15:30
Victoria Beckham nu-și rade părul de pe picioare
David Beckham s-a pricopsit cu o soție care nu acceptă lama pe picioare și care este văzută rar zâmbind. Oare de ce?

Victoria Beckham este un model pentru multe femei din lumea întreagă – ca soție, mamă sau femeie de afaceri. Deși ar avea peste un milion de motive să fie zâmbitoare, o vedem mult prea rar făcând acest gest normal.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

David Beckham este acel prinț din vis pentru multe doamne și domnișoare, dar care și-a găsit jumătatea în persoana Victoriei. Gurile rele spun despre ea că mai bine ar sta păroasă o viață decât să se radă cu lama. Bine, la banii ei părul poate sări și singur de pe picioare. Adevărul este că doamna Beckham preferă laserul care să îi rezolve problemele… pentru totdeauna. De altfel, nici nu este singura vedetă care a apelat la această procedură estetică.

epilarea cu laser

Deși este o procedură dureroasă și scumpă, nu credem că bagă ea de seamă acest lucru, laserul este metoda adorată de Victoria, pentru că ea trebuie doar să se lase pe mâinile specialiștilor.

Așadar, Victoria nu este acea femeie care are simțul practic dezvoltat, banii în cont și plăcerile satisfăcute. Toate la braț cu David. David Beckham.