Victoria Beckham nu vrea sa mai nasca înca un copil

Apropo.ro / 19.10.2006, 09:13
Victoria Beckham nu vrea sa mai nasca înca un copil
Victoria Beckham, sotia celebrului fotbalist David Beckham, a declarat ca, desi i-ar placea sa aiba o fetita, cresterea celor trei baieti pe care îi are deja este "o munca grea" si nu vrea sa mai faca un copil pentru cel putin un an, informeaza editia electronica a ziarului The Sun.

Victoria Beckham, sotia celebrului fotbalist David Beckham, a declarat ca, desi i-ar placea sa aiba o fetita, cresterea celor trei baieti pe care îi are deja este „o munca grea” si nu vrea sa mai faca un copil pentru cel putin un an, informeaza editia electronica a ziarului The Sun.

Victoria a mai spus si ca nu intentioneaza sa mai cânte cu fostele ei colege din trupa Spice Girls, pentru ca vrea sa se concentreze asupra carierei în moda.

„Am terminat-o cu muzica si nu voi juca niciodata în filme. Eram o cântareata si o dansatoare în regula si trebuia sa muncesc pentru asta. Moda este ceea ce iubesc eu. Am visat sa am propria linie de haine înca de dinainte de a deveni o Spice Girl. Acum pot face asta si am descoperit ca ma pricep cu adevarat sa fac acest lucru”, a spus Victoria într-un interviu pentru revista Harper’s Bazaar.

Victoria, care a lansat o linie de jeansi, a dat acest interviu pentru ca va face o emisiune de televiziune despre moda în Statele Unite.

Posh, în vârsta de 32 de ani, a spus: „Mi-ar placea sa am mai multi copii, dar nu în urmatorul an, pentru ca ma bucur de cei trei pe care îi am. Si este o munca grea”.

Sotii Beckham au împreuna trei baieti, Brooklyn, în vârsta de sapte ani, Romeo, de patru ani, si Cruz, de un an.

Mediafax