Victoria Beckham, o inspirație pentru anorexice

Apropo.ro / 29.06.2006, 14:00
Victoria Beckham, o inspirație pentru anorexice
Victoria Beckham este menționata frecvent de persoane care sufera de tulburari de alimentație ca vedeta cu care acestea își doresc cel mai mult sa semene, numele ei aparând din ce în ce mai des pe site-urile pro-anorexie, spre îngrijorarea specialiștilor,

Victoria Beckham este menționata frecvent de persoane care sufera de tulburari de alimentație ca vedeta cu care acestea își doresc cel mai mult sa semene, numele ei aparând din ce în ce mai des pe site-urile pro-anorexie, spre îngrijorarea specialiștilor, informeaza dailymail.co.uk.

Victoria Beckham, în vârsta de 31 de ani, mama a trei copii, a declarat ca a fost „foarte aproape” de a suferi de o tulburare de alimentație pe vremea când facea parte din trupa de muzica pop Spice Girls, dar ca, în prezent, nu are nici o problema de acest gen.

Într-un interviu, Posh Spice a declarat ca era obsedata de silueta pe când cânta în trupa: „Era groaznic. Eram foarte obsedata. Puteam sa-ți indic numarul de calorii și conținutul de grasimi pentru orice aliment”.

Silueta filiforma a fost remarcata din nou cu ocazia Cupei Mondiale de fotbal din Germania, numele Victoriei aparând din ce în ce mai des pe site-urile declarate pro-anorexie. Într-un mesaj postat recent de pe unul dintre aceste site-uri se poate citi: „Copii frumoși, soț frumos și ea, ea este absolut perfecta. Ma întreb daca exista o dieta a Victoriei Beckham publicata pe undeva?”. Alt mesaj spune: „Îi invidiez picioarele subțiri și pieptul. Oasele ei frumoase ies dintr-un piept frumos”.

Dupa nașterea fiului ei Brooklyn, Victoria a fost acuzata ca a revenit prea repede la silueta foarte subțire de dinainte de sarcina, dar aceasta a replicat ca, deși este într-adevar prea slaba, „manânca precum un porc”.

În urma cu trei ani, David Beckham și-a exprimat în public îngrijorarea fața de greutatea soției sale. Fotbalistul a remarcat o fotografie a Victoriei purtând o rochie din piele în care arata extrem de slaba. Fotografia era realizata la opt luni de la nașterea primului fiu al cuplului și a aparut în ziare sub titlul „Skeletal Spice” („Spice cea scheletica”). Beckham a declarat ca este îngrijorat de greutatea Victoriei mai ales pentru ca aceasta mânca normal.

Mediafax