Victoria Beckham, proprietara unui supermarket

Apropo.ro / 21.03.2013, 12:30
Victoria Beckham, proprietara unui supermarket
Victoria Beckham știe cum se fac banii mulți. Numele ei vinde atât de bine încât a fost nevoită să-și cumpere și un supermarket.

Victoria Beckham a avut nevoie de un spațiu mare pe care să îl folosească ca spațiu de lucru pentru afacerile sale din lumea modei. Se pare că cea mai bună locație a fost un supermarket.

Victoria a devenit prorpietara unui magazin din rețeaua Spar din cartierul Battersea, din apropierea altor birouri pe care le deține în Londra.

Femeia de afaceri, în vârstă de 38 de ani, avea nevoie de un spațiu mai mare pentru angajații ei, iar supermarketul a fost exact ceea ce căuta.

Brandul Victoria Beckham devine tot mai puternic și se extinde într-un ritm fenomenal. Pur și simplu, avea nevoie disperată de un spațiu mai mare. A căutat și studiat mai multe depozite și magazine în ultima vreme și a aflat că magazinul Spar din apropiere a fost pus în vânzare„, a declarat o sursă.

Deși nu este unul dintre cele mai strălucitoare spații de lucru, este funcțional și, odată renovat, va deveni o bază perfectă pentru brandul ei„, a adăugat aceeași sursă.

Citește mai multe detalii despre noua proprietate cumpărată de Victoria Beckham, pe Mediafax.ro