Victoria Beckham și noua ei tunsoare

De: Gabriela Voicu / 27.03.2012, 17:53
Victoria Beckham și noua ei tunsoare
Victoria Beckham apelează constant la trucuri de imagine pentru a fi mereu surprinzătoare. Află ce a schimbat de data aceasta!

Celebra Victoria Beckham și-a schimbat din nou look-ul. Ea a renunțat la pletele brunete, și-a scurtat parul și și-a „tras” câteva șuvițe în nuanța mierii.

Paparazzii au surprins-o cu noua tunsoare zilele trecute, când ieșea dintr-un showroom din Melrose Place. Așa cum ne-a obișnuit, soția fotbalistului David Beckham s-a încruntat la vederea aparatelor de fotografiat și a privit în pământ, încercând să evite reporterii.

De-a lungul anilor, Victoria Beckham a încercat mai multe coafuri, de la bob și șuvite blonde, până la pletele lungi, buclate.

Victoria Beckham (Foto: Hepta)

Victoria apelează la trucuri și pentru a părea mai înaltă. „Oamenii cred că sunt mai înaltă decât sunt în realitate. Acest lucru se întâmplă nu datorită pantofilor pe care îi port, ci datorită modului în care mă îmbrac”, a declarat ea pentru revista Vogue.

Cunoscută pentru ținutele simple, mulate și care evidențiază talia, pe care obișnuiește să le poarte, doamna Beckham are si un regim sportiv riguros, care a ajutat-o să revină în formă rapid după ce a născut al patrulea copil.