Victoria Beckham, terorizată în vremea Spice Girls. Ce a păţit diva!

De: Nicoleta Nicolae / 10.05.2016, 17:25
Victoria Beckham, terorizată în vremea Spice Girls. Ce a păţit diva!
Victoria Beckham, fosta componentă a formaţiei Spice Girls, a declarat că producătorii obişnuiau să-i taie microfonul în timpul concertelor, astfel încât să se audă doar celelalte fete din trupă.

Zvonurile conform cărora Victoria, fosta componentă a formaţiei Spice Girls, nu poate să cânte, au urmărit-o pe aceasta de când a intrat în trupă. Dintotdeaua a fost acuzată, şi pentru cele câteva versuri solo pe care le avea în melodii, că nu le-ar fi cântat live în timpul spectacolelor – o acuzaţie gravă în era în care playback-ul era considerat ruşinos, deşi foarte întâlnit.

Şi, potrivit unor declaraţii făcute în Londra, săptămâna trecută, Beckham a dezvăluit că acele zvonuri erau adevărate, scrie Mediafax.

Obişnuiau să-mi închidă microfonul, lăsându-le pe celelalte fete să cânte. În schimb, acum nu are cine să o mai „cenzureze”: „Cine râde la urmă, râde mai bine – şi acum microfonul meu e ok şi, în sfârşit, pornit”, a mai spus aceasta, zâmbind.

Formaţia Spice Girls, creată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, „Wannabe”, în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de ţări. Astfel s-a născut un fenomen internaţional similar Beatlemaniei, „Girl Power”.