Victoria Beckham va primi distincţia E! People’s Choice Awards – Fashion Icon

De: Alexandra Necsoiu / 01.11.2018, 12:51
Victoria Beckham va primi distincţia E! People’s Choice Awards – Fashion Icon
E! anunţă astăzi că Victoria Beckham va primi distincţia E! People’s Choice Awards - Fashion Icon, premiu oferit pentru prima dată. Directorul creativ al brandului Victoria Beckham şi style iconul internaţional va primi un trofeu care onorează influenţa sa în domeniul modei din întreaga lume. E! People’s Choice Awards difuzat în direct din Barker Hanger din Santa Monica este transmis şi în România pe 12 noiembrie de la 4:00 am.

“Mă simt onorată să fiu prima persoană premiată la această categorie din cadrul ‘E! People’s Choice Awards’. Anul acesta sărbătorim 10 ani de la înfinţarea brandului iar acest premiu este o modalitate excelentă de a marca un deceniu de existenţă” a declarat Victoria Beckham. “Sunt extrem de fericită să fiu prima persoană care primeşte această distincţie. Iubesc ceea ce fac şi sunt recunoscătoare că am avut oportunitatea să le fac pe femei să se simtă mai puternice prin intermediul colecţiilor mele. 11 noiembrie va fi o zi foarte specială pentru mine.”

“Victoria Beckham este o femeie de afaceri de succes, designer de modă, un model de urmat şi o voce care reprezintă femeia modernă” a spus Jen Neal, Executive Producer, Live Events, Executive Vice President, Marketing pentru E! “La zece ani de la înfiinţare, brandul ei reprezintă o influenţă culturală la nivel global şi nu am putut găsi o persoană mai potrivită căreia să îi decernăm premiul ‘E! People’s Choice Awards’ – Fashion Icon Award.”

Lansat în 2008, Victoria Beckham fashion brand a dezvoltat produse într-o direcţie distinctă şi actuală. A fost apreciat deasemenea şi în cadrul prestigiosului British Fashion Awards în 2011 şi în 2014 primind distincţia Designer Brand of the Year. Prezent în peste 400 de magazine din peste 50 de ţări la nivel internaţional, brandul se evidenţiază prin măiestrie, calitatea fabricării şi materialele folosite pentru cele patru direcţii dezvoltate de Victoria Beckham în studiolul din Londra.