Victoria’s Secret a prezentat lenjeria intimă imprimată 3D (Video)

De: Gabriela Voicu / 27.11.2013, 16:30
Victoria's Secret a prezentat lenjeria intimă imprimată 3D (Video)
Victoria''s Secret a inclus in prezentarea de moda anuala Victoria''s Secret Fashion Show un costum obținut cu ajutorul unei imprimante 3D, care a fost purtat de supermodelul Lindsay Ellingson.

Cel mai important brand global de lenjerie intimă, Victoria”s Secret, este și o companie care se grăbește să adopte și să integreze noi metode de realizare a lenjeriei pe care o expune în prezentările sale de modă.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

De data aceasta, vorbim de o piesă complexă de vestimentație, unică, imprimată 3D, care a fost afișată în cadrul defilării anuale Victoria”s Secret Fashion Show, care va fi difuzată în premieră pe 10 decembrie. 

Designul lenjeriei 3D a fost creat de arhitectul Bradley Rothenberg cu sediul în New York, care a construit un model 3D de manieră vestimentară în jurul conceptului de fulg de zăpadă. Rezultatul final a fost imprimat cu precizie laser folosind o poliamidă cu praf și cristale Swarovski menită să-i dea un aspect spectaculos. Partea de imprimare a fost executată de Shapeways a căror sarcină extrem de dificilă a implicat realizarea unui material de dimensiuni mai mari cu o structură formată exclusiv din fulgi.

Sutienul cu diamante Mouawad

Până să se ajungă la rezultatul din imagine, au existat numeroase experimente și protipuri, toate fiind inițial montate peste scanări 3D ale supermodelului care urma să poarte piesa la paradă, Lindsay Ellingson. 

Spectacolul Victoria”s Secret de anul acesta a avut cel mai mare buget de până acum, de aproximativ 12 milioane de dolari. Tradiționalul sutien-bijuterie, în valoare de 10 milioane de dolari, a fost realizat în colaborare cu casa de bijuterii Mouawad și purtat de Candice Swanepoel.