Victorie cu scantei pentru Dinamo

De: Mirel Mircea / 13.02.2008, 10:36
Victorie cu scantei pentru Dinamo
Dinamo a reusit sa obtina a doua victorie in cadrul turneului de pregatire din Antalya.

Dinamo a reusit sa obtina a doua victorie in cadrul turneului de pregatire din Antalya.

La capatul unui meci pe care l-au controlat de la un capat la altul si in care si-au creat numeroase ocazii de gol, "cainii" au reusit sa treaca de maghiarii de la Zalaegerseg, locul 7 din prima liga din Ungaria, cu scorul de 2-1.

Pentru Dinamo a inscris Miranda, in minutul 30, si Danciulescu, in minutul 60, care a transformat o lovitura de la 11 metri obtinuta de Torje.

Din pacate pentru dinamovisti partida a fost presarata de duritati, noua achizitie Pekarici fiind victima unei intrari criminale a unui jucator maghiar, in urma careia s-a ales cu o entorsa la genunchi care-l va tine departe de teren timp de aproximativ doua luni de zile.

In acest meci, cuplul Dinu-Talnar a trimis in teren urmatorii jucatori: Lobont – Stoican, L. Goian, Pekarici (Izvoranu ’45), Pulhac – Torje, Margaritescu, Munteanu, Bostina (Zicu ’46) – Miranda, Danciulescu.

In celelalte patru meciuri din Antalya Dinamo a inregistrat doua infrangeri 2 – 5 cu Litex Loveci si 0-2 cu Slaven Belupo, o remiza 0-0 cu Siofok si o victorie cu Lech Poznan, scor 3-0.

Pana la revenirea in tara, Dinamo mai are programate doua partide amicale, ambele urmand a se disputa joi in compania formatiilor Poohang Steelers (Coreea de Sud), de la ora 11.00, si Rabotnicki Kometal (Macedonia), de la ora 18.15.