Victorie în instanţă pentru Alex Velea. Copiii Antoniei vor purta acelaşi nume ca şi el

De: Cristiana Trifu / 27.04.2018, 12:07
Victorie în instanţă pentru Alex Velea. Copiii Antoniei vor purta acelaşi nume ca şi el
Alex Velea are motive de bucurie. Instanţa a decis că micuţii pe care îi are cu Antonia vor purta acelaşi nume ca şi el.

Antonia şi-a arătat sânii! Iată ce vede Alex Velea în dormitor!

Antonia, sarcină cu probleme! Ce au spus medicii

Ani de zile, Antonia a avut un motiv de stres legat de procesul de divorţ cu Vincenzo Castellano, dar şi de cel care privea recunoaşterea paternităţii lui Alex Velea în cazul celor doi copii ai lor, Dominic şi Akim, care purtau numele de familie al fostului soţ al artistei. Pentru ca cei doi băieţi ai lui să-i poarte numele, nu pe cel de Castellano, Alex Velea a recurs la instanţă, iar acum are câştig de cauză.

Iată ce se arată în decizia instanţei: “Admite cererea, astfel cum a fost precizată. Constată că pârâtul Castellano Vincenzo nu este tatăl minorilor Castellano Dominic Andrei şi Castellano Akim-Alexandru. Constată că reclamantul Velea Alexandru-Ionuţ, este tatăl minorilor Castellano Dominic Andrei şi Castellano Akim-Alexandru. Dispune modificarea numelui minorilor, care urmează să poarte numele tatălui, respectiv Velea. Dispune efectuarea menţiunilor corespunzătoare pe actele de naştere ale minorilor, nr.1637 din 05 februarie 2015, înregistrat la Bucureşti, sectorul 1, respectiv nr. 4377 din 21 martie 2018, înregistrat la Bucureşti, sectorul 1. Dispune comunicarea hotărârii judecătoreşti, după rămânerea definitivă, la Primăria Sectorului 1, în vederea înscrierii menţiunilor corespunzătoare pe actele de naştere ale minorilor, nr.1637 din 05 februarie 2015, înregistrat la Bucureşti, sectorul 1, respectiv nr. 4377 din 21 martie 2018, înregistrat la Bucureşti, sectorul 1.

Dispune ca autoritatea părintească asupra minorilor Castellano Dominic Andrei şi Castellano Akim-Alexandru să se exercite, în comun, de ambii părinţi, respectiv Castellano Antonia-Clara şi Velea Alexandru-Ionuţ. Obligă ambii părinţi, respectiv Castellano Antonia-Clara şi Velea Alexandru-Ionuţ, să contribuie la cheltuielile privind creşterea, îngrijirea şi educarea minorilor Castellano Dominic Andrei şi Castellano Akim-Alexandru în natură, până la concurenţa procentului de 1/6 din veniturile nete încasate, pentru fiecare dintre copii, de la data cererii de chemare în judecată (26 octombrie 2016) şi până la majoratul beneficiarilor. Cu apel în 30 de zile de la comunicare, care se exercită prin depunerea cererii la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică azi, 24 aprilie 2018″.