Victorie! Nea Puiu a selecționat o faptura dumnezeiasca!

Apropo.ro / 07.03.2005, 10:46
Victorie! Nea Puiu a selecționat o faptura dumnezeiasca!
E bine sa pupi iconițe, dar parca blondele sunt mai bune. Maica Precista, Sfinte Mihail (și Gavril!), bai, Nea Dorin Chioțea, ce mi-ați facut? De cand am vazut PRO SPORT-ul de miercuri, 2 martie, viața mea spirituala s-a zdruncinat din temelii. Îmi pun


E bine sa pupi iconițe, dar parca blondele sunt mai bune. Maica Precista, Sfinte Mihail (și Gavril!), bai, Nea Dorin Chioțea, ce mi-ați facut?

De cand am vazut PRO SPORT-ul de miercuri, 2 martie, viața mea spirituala s-a zdruncinat din temelii. Îmi pun întrebari care framanta umanitatea de milenii. Oare exista blonde dupa moarte? Iconița este într-adevar semnul vizibil ce atesta asemanarea omului cu Dumnezeu și de aceea iese întotdeauna din frivolitatea goliciunii imagisticii supraabundente moderne? Cehii și olandezii sunt favoriți? Înger, îngerașul meu, știi cumva numarul de telefon al Pamelei Anderson? Și doi: de ce „blonda lui Tata Puiu l-a parasit pe acesta extrem de bine dispusa, fiind vizibil mulțumita de întalnire?” (PRO SPORT, pag. 9).

Aceste dileme raman însa fara raspunsuri care sa-mi satisfaca setea de cunoaștere (macar am rezolvat-o p-aia cu „Puiu, cand ne lași?”). Ma gandesc sa cred și sa nu cercetez. Numai ca ziariștii de la PRO SPORT, preluand o lucratura diavoleasca, în stil paparazzi, din cotidianul de scandal ATAC, înainteaza direct (3-4-3) ipoteza ca evlaviosul Puiu Iordanescu ar avea o amanta: tanara, blonda, mica, dar vesela. Nici manuscrisele de la Marea Moarta n-ar fi avut un ecou mai apocaliptic în mult-încercata comunitate a suporterilor. Ma tem ca, atunci cand cocoșelul a cantat de trei ori, Puiu s-a lepadat de treining și-a ramas numai în cravata și costumul lui Adam. Creștinatatea pare ca și-a pierdut cel mai evlavios antrenor care a ratat calificarea. Iconițelor, voi cui ramîneți? God help us all!

Cuibușorul de nebunii pare sa fie situat dupa blocuri, într-un apartament din cartierul Pantelimon, unde Satana circula liber pe strazi, sub forma de bagabonți. Dupa un filaj de trei zile, paparazzii îi surprind pe Nea Puiu și Tanti Blonda urcand în cladire cu niște chei în mîna, coborand dupa doua ore, cu o expresie binecuvantata în priviri. Gestul lui Iordanescu de a-și face cruce zicand „Mulțumescu-ți, Doamne!” nu a fost surprins pe film. Și nici murmurul pierdut al blondei: „…și ne iarta noua pacatele, bla, bla”. Hai România! Pe ea, pe mama ei!

Citiți care au fost cele mai mai balbe din presa scrisa, numai în

Tags: