Victorie pentru Steaua

Apropo.ro / 30.01.2005, 16:13
Victorie pentru Steaua
Steaua București a învins, vineri, cu scorul de 2-1 (1-0), formația FC Thun, aflata pe poziția a doua în campionatul Elveției dupa 18 etape, în ultimul meci amical disputat de echipa din Bulevardul Ghencea în turneul din Cipru. Golurile au fost înscrise de Nicolae

Steaua București a învins, vineri, cu scorul de 2-1 (1-0), formația FC Thun, aflata pe poziția a doua în campionatul Elveției dupa 18 etape, în ultimul meci amical disputat de echipa din Bulevardul Ghencea în turneul din Cipru.

Golurile au fost înscrise de Nicolae Dica ‘9, ’70, respectiv Moser ’59.

Antrenorul Walter Zenga a trimis în teren urmatoarea echipa: Hamutovski – Ogararu, Baciu, Ghionea, P.Marin – Dica, Lovin, Radoi, Boștina – Oprița, Ciocoiu. În a doua repriza au mai evoluat: Nicolița, Keca, A.Cristea, Curt.

Ranieri este la curent cu programul echipei Steaua

Antrenorul echipei FC Valencia, Claudio Ranieri, este la curent cu rezultatele și programul de pregatire al FC Steaua, formație pe care o va întîlni în 16-imile Cupei UEFA, a declarat, vineri, agenției MEDIAFAX, directorul executiv al gruparii din Bulevardul Ghencea, Valeriu Argaseala.

Directorul executiv al FC Steaua a vizitat, miercuri, sediul clubului Valencia, inclusiv stadionul Mestalla, pe care se va disputa meciul dintre cele doua formații, în prima manșa din 16-imile Cupei UEFA. Argaseala a fost însoțit pe parcursul vizitei de directorul pentru Relații Externe al clubului spaniol, Francisco Real.

„Am vizitat și centrul de pregatire al Valenciei, jucatorii erau în plin antrenament, iar dupa ce s-a terminat am discutat și cu antrenorul Claudio Ranieri, un tip accesibil, amabil. Știa programul echipei noastre, m-a întrebat cînd se întoarce din Cipru și cînd pleaca în Italia. Mi-a spus sa-i transmit salutari lui Zenga, cu care vorbește la telefon foarte des”, a spus Argaseala.

Valeriu Argaseala a declarat ca a stabilit toate detaliile legate de deplasarea echipei și a suporterilor. „Am pus la punct orele de antrenament și conferințele de presa, amanunte legate de asigurarea securitații, am vazut stadionul, baza de antrenament…”, a spus Argaseala, care a subliniat ca jucatorii steliști vor fi cazați la hotelul Melia Valencia Palace, de cinci stele.

Oficialul stelist a menționat ca s-a întocmit un protocol cu gruparea spaniola, conforma caruia suporterii români au la dispoziție 300 de bilete. „Poate n-o sa fie atîția, însa ne-am gîndit și la românii stabiliți în Spania care or sa vrea sa vada meciul. Suporterii români vor sta într-un colț al peluzei a doua. Spaniolii, care vor avea la dispoziție tot 300 de bilete la meciul din Ghencea, spuneau ca n-o sa vina prea mulți suporteri la București”, a adaugat Argaseala.

Valeriu Argaseala a spus ca s-a întîlnit și cu fostul jucator al echipelor Steaua și Valencia, Miodrag Belodedici. „Este foarte iubit în Valencia, lumea îl vede pe strada și spune: «Uite-l pe Belodedici». Îmi spunea ca momentul de disputare a meciurilor este propice pentru Steaua, deoarece Valencia are mulți jucatori accidentați, unii nu sînt în forma, iar Steaua ar putea specula aceste lucruri. Belodedici mi-a spus ca va veni sigur și la meciul de la Valencia, și la returul de la București”, a comentat oficialul FC Steaua.

Mediafax