Victorie pentru Universitatea

Apropo.ro / 16.09.2004, 10:43
Victorie pentru Universitatea
Echipa Universitatea Craiova a învins, cu scorul de 5-0, divizionara C AS Armata Craiova, într-un meci amical disputat miercuri, transmite corespondentul MEDIAFAX. Golurile au fost marcate de Njock '15, Rubenilson '39, Bundea '45 (p) și Pleșan '56, '80. Condusa de pe margine de

Echipa Universitatea Craiova a învins, cu scorul de 5-0, divizionara C AS Armata Craiova, într-un meci amical disputat miercuri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Golurile au fost marcate de Njock ’15, Rubenilson ’39, Bundea ’45 (p) și Pleșan ’56, ’80.

Condusa de pe margine de antrenorul Eugen Neagoe, Universitatea a jucat în urmatoarea componența: Guso – Buhuș, L.Dobre, Mutica, Iordache – Vigariu, Bundea, Luțu, Frunza, Rubenilson, Njock. Au mai evoluat: Tataru - Țiclea, Ciurceanu, Feleaga, I.Iordache, Hoban, Pleșan, Cl.Tudor, Iovanovici, Ungureanu, M.Ilie, Preda.

Nu au evoluat, deoarece sînt accidentați, jucatorii Moți, Daouda, Baștina, Borbely și Murgan. Mihaița Pleșan a fost folosit rezerva, deoarece este suspendat pentru partida cu FC Național, programata sîmbata, în etapa a VII-a a Diviziei A.

Cei aproximativ 300 de suporteri prezenți la meci au aplaudat atunci cînd au aflat ca Adrian Mititelu a renunțat la echipa Universitatea Craiova și au strigat numele fostului antrenor al formației craiovene, Mircea Rednic.

Contactat telefonic, Mircea Rednic a declarat ca, în cazul în care este adevarat ca Mititelu a renunțat la echipa, se va prezenta la antrenamentele formației craiovene. „Mîine (n.r. – joi) voi veni la Craiova. Daca este adevarat ca Mititelu a renunțat și daca jucatorii nu au antrenor, eu sînt dispus sa ma prezint la antrenamente. Oricum, eu nu am fost anunțat oficial ca trebuie sa parasesc echipa”, a spus Rednic.

Mediafax