Victorie stelista in ciuda tusierului

Apropo.ro / 02.08.2002, 09:25
Victorie stelista in ciuda tusierului
Dupa ce asistentul de pe atacul Stelei le-a anulat aiurea doua goluri ros-albastrilor în repriza secunda, Neaga a înscris în minutul 86 golul victoriei. Steaua a disputat aseara cel de-al treilea "amical" din turneul britanic, în compania formatiei Swansea, din liga a IV-a engleza. Meciul a

Dupa ce asistentul de pe atacul Stelei le-a anulat aiurea doua goluri ros-albastrilor în repriza secunda, Neaga a înscris în minutul 86 golul victoriei.

Steaua a disputat aseara cel de-al treilea „amical” din turneul britanic, în compania formatiei Swansea, din liga a IV-a engleza. Meciul a început cu cîteva atacuri ale galezilor, însa defensiva ros-albastrilor a rezistat fara ca la poarta lui Nae sa se consume vreo faza foarte periculoasa. În minutul 25, Radoi a fost nevoit sa paraseasca terenul din cauza unor mai vechi probleme pe inghinalii piciorului drept.

Treptat, bucurestenii au echilibrat balanta si au ratat cîteva mari ocazii prin Raducanu si Ogararu (37), ambii lovind în aceeasi faza barele portii lui Freestone, precum si Panc (41), care a finalizat în forta, putin pe lînga poarta, o splendida actiune personala. De partea cealalta, Nae a fost întrebuintat mai serios o singura data, cînd a retinut balonul trimis cu capul de O’Leary de la 6-7 metri.

Dupa pauza Steaua a dominat aproape total, facînd un pressing ucigator. Ros-albastrii chiar au înscris de doua ori, prin Raducanu (51) si Lita (55), însa tusierul Eddie King, postat pe atacul lor, a anulat ambele reusite pentru ofsaiduri imaginare. Românii au continuat sa preseze, Neaga (69) si Oprita (81) au ratat amîndoi din 6 metri, dar în final ex-pitesteanul a facut dreptate, marcînd golul celei de-a doua victorii steliste pe pamînt britanic.

Steaua – Swansea 1-0

A marcat Neaga (86)

Steaua: Nae – Ghionea (75 Al. Piturca), Radoi (25 Mieila), Miu (77 Mutica) – Ogararu (52 Trica), Lita (60 Aliuta), Bostina (80 Falemi), Panc (62 P. Stoica)- Paraschiv (65 Neaga), Fl. Dumitru – Raducanu (56 Oprita)

Sursa: www.prosport.ro