Videanu: Luam terenuri de la ADS pentru a rezolva retrocedarile

Apropo.ro / 12.07.2007, 15:46
Videanu: Luam terenuri de la ADS pentru a rezolva retrocedarile
Muncipalitatea vrea sa preia de la Administratia Domeniilor Statului (ADS) suprafete de teren de la marginea Capitalei pentru a rezolva problema retrocedarilor, în momentul de fata Primaria având solutii doar pentru "1-2 la suta" din totalul cererilor, a declarat, joi, agentiei

Muncipalitatea vrea sa preia de la Administratia Domeniilor Statului (ADS) suprafete de teren de la marginea Capitalei pentru a rezolva problema retrocedarilor, în momentul de fata Primaria având solutii doar pentru „1-2 la suta” din totalul cererilor, a declarat, joi, agentiei MEDIAFAX, primarul Adriean Videanu.

„În momentul de fata, pentru darea în compensare celor care revendica dreptul de proprietate asupra terenurilor, daca ar fi sa utilizam terenurile detinute de municipalitate nu am putea rezolva decât maxim 1-2 la suta din aceste cereri, pentru ca municipalitatea nu are terenuri pentru a da în compensare. Cum poti rezolva aceasta problema? N-ai cum. Pentru ca nu poti sa dai unuia si altor câteva mii sa le spui ca s-a terminat. Preluarea unor terenuri din administratea ministerelor sau agentiilor statului înseamna rezolvarea cererilor”, a precizat Videanu.

Potrivit edilului Bucurestilor, suprafete uriase de teren se afla „inutil” în administrarea unor ministere sau agentii ale statului.

Mediafax