Videanu nu vrea sa ocupe functii in PDL

Apropo.ro / 06.12.2007, 09:57
Videanu nu vrea sa ocupe functii in PDL
Presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, le-a spus, miercuri, liderilor democrati, ca nu vrea sa ocupe nici o functie de conducere in PDL.

Presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, le-a spus, miercuri, liderilor democrati, ca nu vrea sa ocupe nici o functie de conducere in partidul rezultat din fuziunea PD si PLD, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse democrate.

Potrivit unor surse din PD, liderul democrat, Adriean Videanu, si-ar fi anuntat cativa colegi din partid ca ia in calcul varianta de a nu mai ocupa vreo functie politica de conducere in noul partid format de PD si PLD.

Functiile echipei de conducere interimara a PDL s-ar putea schimba, prin infiintarea postului de presedinte executiv pentru Theodor Stolojan, care ocupa in prezent functia de prim-vicepresedinte, alaturi de democratul Vasile Blaga.

Astfel, potrivit surselor citate, printre variantele pe care negociatorii PD si PLD le-ar putea lua in considerare este si cea in care Stolojan sa fie presedinte executiv, iar Vasile Blaga si Gheorghe Flutur sa aiba amandoi functiile de prim-vicepresedinti.