Videanu: PDL si PNG au majoritate in CGMB

Apropo.ro / 17.06.2008, 14:51
Videanu: PDL si PNG au majoritate in CGMB
Adriean Videanu a declarat ca in cursul serii de luni s-a intalnit cu Gigi Becali, stabilind ca cele doua formatiuni politice sa constituie majoritatea in CGMB.

Adriean Videanu s-a intalnit aseara cu liderul PNG, Gigi Becali, stabilind ca cele doua formatiuni politice sa constituie majoritatea in Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB).

Fiecare dintre cele doua partide va avea un viceprimar al Capitalei, cel mai probabil Razvan Murgeanu, de la PDL, si Robert Ionescu, de la PNG.

Videanu a declarat ca negocierile cu alte formatiuni politice sunt "inchise", PDL si PNG avand majoritatea in CGMB.

Cele doua partide au impreuna 28 de mandate din cele 55 din CGMB. PDL detine in Consiliu 24 de mandate, PSD – 16, PNL – 8, PNG – 4, iar PRM – 3.

Orban: Disperarea PDL impinge la greseli grave

Ludovic Orban a declarat, referitor la aceasta situatie, ca democrat-liberalii sunt disperati sa-si salveze interesele si oamenii din Primarie si sa blocheze orice proiect favorabil Bucurestiului.

El a mentionat ca cei opt consilieri generali ai PNL vor sustine toate proiectele din programul sau, dar si "orice proiect al primarului general care are ca efect cresterea calitatii vietii si dezvoltarea economica a Capitalei".