VIDEO: Cover-ul „Zombie” cântat de Miley Cyrus, considerat unul dintre cele mai reuşite chiar de către The Cranberries

De: Andra Voiculescu / 20.10.2020, 14:47
VIDEO: Cover-ul „Zombie” cântat de Miley Cyrus, considerat unul dintre cele mai reuşite chiar de către The Cranberries

Miley Cyrus s-a întrecut pe sine cu un cover excepţional al melodiei „Zombie” a celor de la The Cranberries.

Membrii formaţiei rock s-au declarat foarte încântaţi să vadă că mulţi artişti le cântă una dintre cele mai de succes piese şi sunt impresionaţi în special de maniera de interpretare a lui Miley Cyrus.

La câteva zile după ce artista a interpretat cântecul la „Whiskey a Go Go – Save the Stage”, în Los Angeles – un eveniment destinat strângerii de fonduri pentru ajutorarea sălilor de concerte afectate de epidemie -, cei de la „The Cranberries” şi-au exprimat, pe Twitter, toată consideraţia pentru cover-ul cântat de Cyrus.

Puternice cuvinte de laudă pentru Miley Cyrus

„Am fost încântaţi să ascultăm coverul lui Miley Cyrus la ‘Whiskey a Go Go’, LA, în weekend. Este unul dintre cele mai reuşite cover-uri pe care le-am auzit vreodată. Credem că Dolores ar fi realmente impresionată”, a scris formaţia.

În urmă cu o lună, membrii The Cranberries şi-au amintit-o pe Dolores Riordan, fosta solistă, printr-o postare făcută pe Facebook, pentru ceea ce ar fi fost cea de a 49-a aniversare a artistei: „La mulţi ani, Dolores! Eşti mereu în gândurile şi în inimile noastre.”

Solista a murit în ianuarie 2018.

În ceea ce o priveşte pe Miley, uitându-ne la „maratonul” său recent de cover-uri bine primite – printre care cele după Pink Floyd, Blondie, Hall&Oates şi Britney Spears -, este clar că artista traversează una dintre cele mai bune perioade ale carierei sale.

 

 

Sursa foto: captura video