VIDEO Enrique Iglesias, sărut pasional cu o admiratoare, pe scena concertului de la Kiev

De: Alexandra Necsoiu / 05.10.2018, 17:22
VIDEO Enrique Iglesias, sărut pasional cu o admiratoare, pe scena concertului de la Kiev
La mijlocul concertului său, desfăşurat recent la Kiev, cântăreţul Enrique Iglesias a invitat pe scenă o admiratoare şi a sărutat-o de au ieşit scântei, încât momentul a devenit viral pe reţelele de socializare.

Mai precis, după ce a facut un selfie şi a obţinut un autograf de la idolul său, tânăra ucraineancă i s-a aruncat în braţe. Enrique a sărutat-o pasional şi chiar a atins-o cu mâna pe fund, spre deliciul şi uimirea spectatorilor.

Starul latino, în vârstă de 43 de ani, a mai comis-o şi în luna august, la un concert susţinut la Durango (Mexic), când a stârnit multe comentarii nefavorabile, după ce a sărutat-o cu patimă  pe Celia Chavez şi a pipăit-o senzual pe corp, spre stupoarea publicului.

„Mă entuziasmez când sunt pe scenă. Nu fac acest lucru chiar tot timpul. Trebuie să fiu într-o dispoziţie bună şi atunci aşa eram. Nu le sarut niciodată cu limba”, avea să explice fiul lui Julio Iglesias.

Dacă Enrique îşi sărută franţuzeşte sau le dă alt ”hot kiss” admiratoarelor sale, se pare că soţia sa, tenismena rusă Anna Kournikova, nu este deloc geloasă, îi iartă capriciile de pe scenă.

Cele doua vedete s-au cunoscut la Miami în  anul 2001 şi sunt o familie fericită, au împreună doi copii, gemeni, de 10 luni, pe Nicholas şi Lucy.

MARIN MIHAI