Video superhot! Xonia feat. J Balvin: „I want Cha”

De: Carmen Ulian / 05.05.2014, 16:45
Video superhot! Xonia feat. J Balvin:
Piesa "I Want Cha", prima colaborare a Xoniei cu un artist internațional, J Balvin, a fost lansată în această dimineață.

„I Want Cha”, prima colaborare a Xoniei cu un artist internațional, J Balvin, a avut premiera în această dimineață. Single-ul ce urmează să fie lansat în mai multe țări are toate șansele să ajungă un hit internațional.

J Balvin este un artist aproape de sufletul meu, îmi place energia pe care o are pe scenă și am știut că îmi doresc o colaborare cu el. Amândoi avem aceeași casă de discuri, Universal Music, așa că anul trecut am discutat despre lansarea unui single împreună.”I Want Cha” este noul meu single o piesă perfectă pentru vară!„, a declarat Xonia.

Videoclipul regizat de Anthony Icuagu ne-o prezintă pe frumoasa blondă într-o serie de ipostaze cât se poate de senzuale. O coregrafie incitantă ce poartă denumirea de „banana dance”, un sound fresh marca Boier Bibescu și o nouă imagine sunt ingredientele cu care Xonia vrea să cucerească industria muzicală internațională.

Xonia este născută în Australia și a devenit cunoscută în industria muzicală autohtona o dată cu single-ul „My Beautiful One”, cea mai difuzată piesa a anului 2010. Până în acest moment cântăreața a lansat mai multe piese, cel mai răsunător succes internațional este „Remember”, single ce a cucerit clasamentele muzicale din Rusia, mai multe țări Europene dar și o parte din țările Arabe.