Videoclip „Atâta timp cât mă iubești” Andra feat. Marius Moga

Apropo.ro / 09.12.2013, 16:00
Andra a lansat un videoclip pentru piesa "Atâta timp cât mă iubești", interpretată alături de Marius Moga.

Clipul Andrei, în regia lui Iulian Moga, a fost filmat în cinci locații: într-o casă din zona Parcului Carol, la un salon de frumusețe, la un restaurant și, în final, într-un club.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Povestea clipului este văzută prin ochii iubitului și surprinde momente dintr-o zi specială, ziua ei de naștere: Andra se trezește, se pregătește pentru o nouă zi, apoi primește cadou o mașină, la salonul de înfrumusețare se întâlnește cu două prietene, Adela Popescu și Andreea Bănică, după care, la restaurant, este surprinsă cu tort și șampanie, ca ziua să se termine incendiar, cu o petrecere de zile mari, alături de prieteni. „Mi-am dorit ca acest videoclip să fie mai personal, să fiu mai aproape de fani și aceștia să vadă și o altă parte a mea„, a explicat Andra.

Printre vedetele care i-au fost alături la filmarea clipului se numără Ami, Nicole Cherry, Matteo, Alina Eremia, Dorian Popa, Sorin și Mihai de la Akcent, Corina, Piticu de la Simplu, Pepe, Red Blonde, Alb Negru, Robert Reamzy și Miky, fosta solistă de la K – pital.Filmările au durat peste 16 ore, însă timpul a trecut foarte repede! În plus, petrecerea de la final, cu prietenii și colegii mei, m-a făcut să nu mai simt deloc oboseala. Ne-am distrat de minune!„, a mai spus Andra.

andra

Deși ziua Andrei este în august, artista s-a distrat pe cinste la filmări, ba chiar mulți prieteni și colegi de breasla și-au intrat foarte bine în rolurile din clip și i-au urat și cântat „La mulți ani!”. Marius Moga nu a fost prezent fizic la filmări, însă i-a făcut o surpriză Andrei și i-a fost alături la petrecere, prin live streaming.

andra

Melodia „Atâta timp cât mă iubești” este una de dragoste, iar mesajul este simplu și optimist: atât timp cât există iubire, totul este posibil! Muzica este semnată de Fely Donose, fosta participantă la Vocea României, împreună cu Marius Moga, iar textul a fost scris de Fely Donose, Marius Moga, Marius Marian Ivancea și Gabriel Mihai Istrati.