Videoclip nou: Loredana „Apa” feat. Cabron

Apropo.ro / 16.11.2012, 13:00
Videoclip nou: Loredana
Loredana a lansat un nou videoclip, "Apa", în colaborare cu Cabron. "Fără APĂ‚ și fără DRAGOSTE nu putem trăi. Vă ofer combinația perfectă... în noul meu clip!", ne spune artista.

Loredana este femeia sexy și strălucitoare chiar și atunci când face treabă prin casă. Asta ne-o dovedește și prin noul ei videoclip „Apa”, la care a colaborat cu Cabron.

Loredana – Apa (feat Cabron) de pe tare.ro

Ca să merg într-o direcție mitică, videoclipul vorbește despre eterna așteptare a Penelopei și despre Ulise care întârzie, dar până la urmă acesta se întoarce la soția sa. Am încercat să facem ceva comic dar care să aibă, în același timp, stil și fluiditate. Cât despre piesă, nu vă pot spune decât că e un cântec pe care l-am scris în urma unui vis. M-am trezit cu refrenul în gând și a fost doar o chestie de ore ca să-l termin„, a declarat Loredana.

Loredana semnează muzica și versurile piesei, iar regia videoclipului aparține lui Liviu Neagoe.

Piesa „Apa” face parte de pe albumul „Dragoste” al Loredanei, ce a fost lansat astăzi, 16 noiembrie 2012. Pe acest album se regăsește și piesa cântată în duet cu Dragoș Chircu de la Vocea României, dar și un feat. cu Caddy (B.U.G.).