Videoclip nou: What’s Up „Taxi”

Apropo.ro / 19.02.2014, 14:30
Videoclip nou: What's Up
Rapper-ul What's Up a lansat videoclipul realizat pentru piesa "Taxi" alături de Iulian și Marius Moga.

Artistul What’s Up a prezentat cel mai nou videoclip al său. Acesta a fost realizat pentru piesa „Taxi”, la care Marius și Iulian Moga și-au pus amprenta. Lansarea oficială a videolipului „Taxi” a avut loc într-un cinema din București, în compania multor prieteni ai artistului din showbiz-ul românesc.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Despre noul sau single, What’s Up a spus: „Taxi este o piesă de la care aștept foarte multe rezultate pentru că a fost facută cu multă dragoste iar pentru ea au muncit o mulțime de oameni cu suflet mare și asta se simte încă de la prima ascultare. Și e o mandrie să fiu primul artist al carui eveniment are promovare intensă pe ecranele de cinema, cred că e unul din cele mai bune canale de promovare. Ce să mai zicem de clip, care a fost făcut în timp record dar am avut norocul să îi avem alături pe cei mai buni, cu frații Moga țn frunte. Iar când muzica mea e primită cu atât de multă bună-voință e cel mai bun semn!

Pe What’s Up l-am ascultat prima oară cu hitul „K la meteo”, o super colaborare cu Andra, iar apoi a fost „Iarna pe val”, pe o piesă semnată de Cabron. Acum îl putem auzi la radio alături de Amna și piesa „Arme”, după ce a mai lucrat cu Adda și Andreea Bănică.