Videoclip oficial: Mayer Vira & Kristina – „City of Love”

Apropo.ro / 20.06.2012, 17:30
Videoclip oficial: Mayer Vira & Kristina -
Mayer Vira & Kristina au lansat videoclipul piesei "City of Love". Piesa este energică, iar Kristina arată mai bine ca niciodată. Vezi videoclipul!

Trupa Impact s-a transformat în două proiect solo: Mayer Vira & Kristina. Primul single realizat în colaborare se numește „City of Love”. Stilul muzical a fost păstrat, iar muzica lor sună la fel de bine în continuare.

„Single-ul City of Love ne reprezintă în totalitate și suntem convinși că oamenii vor rezona cu mesajul piesei. Amândoi suntem persoane care emană tot timpul energii pozitive și cred într-o singură religie: dragostea, a declarat Mayer Vira.

„Noul single te îndeamnă să visezi la un loc în care oamenii se respectă și se ajută reciproc; un loc în care invidia, răutatea și indiferența nu există. Acest loc este destinat celor care vor să simtă că aparțin unei societăți normale, în care oamenii își doresc o lume mai bună, gândesc frumosc și simt mult”, a spus Kristina.

Kristina, 30 de ani, a dorit ca prin acest proiect solo să facă tot ceea ce și-a dorit în muzică. Este de apreciat noul look pe care artista îl afișează în noul videoclip. Vouă vă place „noua” Kristina?