Videoclipul „Diggy Down”, semnat Inna feat. Marian Hill, 1 milion de vizualizări în mai puţin de şapte zile

De: Nicoleta Nicolae / 17.12.2014, 09:00
Videoclipul
Inna continuă seria succeselor şi pe acest final de an. Videoclipul îndrăzneţ şi plin de senzualitate al piesei “Diggy Down” a înregistrat deja peste 1 milion de vizualizări pe YouTube în doar o săptămână de la lansarea oficială.

“Diggy Down” este primul single extras de pe albumul pe care Inna îl pregăteşte pentru anul viitor şi care se anunţă a fi o adevărată colecţie de hituri. Materialul va include colaborări interesante cu artişti internaţionali de renume, după cum ne-a obişnuit deja, iar printre producători se numără şi Play & Win care şi-au pus semnătură pe hituri ca “Hot” sau “Lover”.


       
În weekendul trecut, artistă a luat parte, în Spania, la un eveniment prestigios – Premios 40 Principales – acolo unde a fost invitată specială alături de One Direction, Birdy, David Bisbal şi Cris Cab. Inna a făcut senzaţie pe scenă, interpretându-şi hiturile în faţa unui public de peste 20.000 de oameni.



Cu această ocazie, artista a primit şi un disc de platină pentru hitul acestei veri – “Cola Song”, fiind a treia distincţie de acest gen care îi este acordată în Spania.