Videoclipul „Tu (Inima şi Sufletul)”, cadoul lui Ruby pentru fanii de pe Facebook

De: Nicoleta Nicolae / 15.08.2014, 06:00
Videoclipul
Aşa cum a promis, Ruby lansează videoclipul "Tu (Inima şi Sufletul)", un cadou special pentru cei 1.000.000 de prieteni virtuali.

„Aşa am plănuit de la început. Mi-am dorit ca în momentul în care voi 1.000.000 de prieteni pe Facebook să lansez acest videoclip. Soarta a făcut ca lucrurile să coincidă şi totul să fie gata când am atins acest număr, lucru care nu poate decât să mă bucure! Mai exact, ne-am tot dorit să filmăm într-o joi. Era cea mai liberă zi a săptămânii pentru mine, numai că am amânat fimările de cel puţin 10 ori. De câteva ori, din cauza vremii, care – pur şi simplu – nu ne lasă să filmăm, de câteva ori din cauza concertelor mele şi de alte câteva ori din cauza filmărilor pentru proiectele TV în care sunt implicată. Iar când am avut totul gata, tocmai „împlinisem” 1.000.000 de prieteni pe Facebook! Ce poate fi mai frumos?! 🙂 Oricum, acesta este doar începutul unei serii mari de surprize. O să vedeţi, pe parcurs, la ce mă refer”, declară Ruby.


Clipul este regizat de Lazăr Cercel şi este unul dintre cele mai spectaculoase proiecte făcute în România în ultimii ani. Foarte multe locaţii, foarte multă figuraţie şi mai ales machiaje extrem de spectaculoase, care au reuşit să dea viaţa unor personaje ca Johnny Depp, Pharrell Williams sau Bruno Mars.

„Deşi am filmat mai bine de 48 de ore pentru acest clip, nu pot să spun că a fost obositor. Sincer, nu m-am simţit niciodată aşa de bine la o fimare. Mă bucur că am fost înconjurată de prieteni, cu care mai degrabă am petrecut decât am muncit. Oricum personajul cel mai amuzant a fost fără îndoială What’s UP, zis şi Omul Orchestra. Nu a stat locului o secundă: a bătut la tobe, a dat salturi… Bine… Mult spus a dat salturi, mai mult a căzut :)), dar ne-am distrat de minune! Sunt foarte mândră de acest clip şi vreau să le mulţumesc tuturor!”, adaugă Ruby.

Piesa „Tu (Inima şi Sufletul)” este produsă în studiourile DeMoga, împreună cu Cat Music, la care a lucrat o armată de oameni: Marius Moga, What’s Up, Yogi, Loredana Cavasdan, Achi şi Robert Toma.

„Cu Ruby am tot colaborat de-a lungul timpului. Piesa asta i-a venit mănuşă. Am lucrat repede cu ea pentru ca, pe lângă faptul că e un artist foarte profesionist, este un om foarte vesel şi cu multă energie, exact ca şi cântecul!”, a spus Marius Moga.