Viitoare stea a muzicii pop?

Apropo.ro / 11.02.2002, 19:23
Viitoare stea a muzicii pop?
Imediat ce va termina filmarile la telenovela "El Juego de la Vida", Ana Layevska este hotarata sa-si puna in aplicare un mai vechi proiect, acela de a canta. Nu are foarte mari emotii in acest sens, pentru ca a studiat muzica timp de 10 ani (a luat lectii de canto, vioara si

Imediat ce va termina filmarile la telenovela „El Juego de la Vida”, Ana Layevska este hotarata sa-si puna in aplicare un mai vechi proiect, acela de a canta. Nu are foarte mari emotii in acest sens, pentru ca a studiat muzica timp de 10 ani (a luat lectii de canto, vioara si pian).

Cel mai mare dusman al sau este, insa, timpul, pentru ca filmarile nu i-au mai permis sa repete. Si, desi unele actrite mexicane (si nu numai) vor sa cante doar dintr-un capriciu, motivatiile Anei sunt mult mai mature si mai profunde. „Mi-am propus sa fac muzica, pentru ca am dedicat prea multi ani din viata acestui domeniu.

Si, ca sa fiu sincera, nu am atat de multe talente, ca sa-l pot desconsidera pe acesta, care este unul dintre putinele pe care le am.” Ana este constienta ca o voce buna nu este garantia unei interpretari foarte bune si, tocmai de aceea, ea vrea sa studieze temeinic pentru a se perfectiona, atunci cand va avea putin timp liber.

„Vreau sa cant pop-rock si ma entuziasmeaza ideea de a fi o cantautoare recunoscuta. Am deja cateva cantece pe care le-am scris, dar… nu sunt atat de bune.”

SURSA : ACASA MAGAZIN

Tags: