Viitori tatici la Prima

Apropo.ro / 01.04.2002, 18:19
Viitori tatici la Prima
Trei dintre prezentatorii Prima au aflat, relativ de curand, ca anul acesta o sa-i viziteze barza. Cabral isi aminteste ca a fost anuntat despre sarcina an timp ce era la cinematograf si ne-a spus ca ar fi incantat sa-si ia concediu de paternitate. Cat priveste superstitiile legate de


Trei dintre prezentatorii Prima au aflat, relativ de curand, ca anul acesta o sa-i viziteze barza. Cabral isi aminteste ca a fost anuntat despre sarcina an timp ce era la cinematograf si ne-a spus ca ar fi incantat sa-si ia concediu de paternitate.

Cat priveste superstitiile legate de sarcina, crede ca daca el sau sotia lui fura ceva in aceasta perioada, chiar si o boaba de strugure, bebelusul va avea o pata pe corp. „Sunt cu ochii pe nevasta-mea sa nu fure nimic si ii cumpar tot ce vrea”.

Si Stefan Stroe asteapta un copil, al doilea la numar (el mai are fetita) si deja da sfaturi pentru viitorii tatici: „Sa nu se mai gandeasca la viata lor personala si sa nu faca prostia sa-si uite copilul pe la bunici”. El ar fi incantat sa boteze copiii colegilor lui, mai ales ca este un „nas de profesie”: are 16 fini de toate nationalitatile, adica romani, rromi, americani etc.

Al treilea viitor tatic este Marius Drogeanu, si el la o a doua „experienta” (are tot o fetita). Isi aminteste ca nevasta i-a dat vestea „direct, in fata, fara ocolisuri sau romantisme”.

El este singurul dintre cei trei care a incercat – deocamdata la noi – neobisnuitul concediu la paternitate. Lucram la stat si nasterea copilului m-a ajutat sa ma sustrag elegant de la serviciu, dar nu se vede repetand experienta. (A.G.)

Sursa: PRO TV Magazin

Tags: