Viitorul soţ al Deliei Matache şi-a deschis boutique de fiţe în Centrul Vechi!

Apropo.ro / 05.07.2012, 14:32
Viitorul soţ al Deliei Matache şi-a deschis boutique de fiţe în Centrul Vechi!
Răzvan Munteanu s-a asociat cu o tânără fashion stilistă, Crisa Kyra, şi promovează designul de calitate şi stilul.

După mai multe afaceri prospere, cluburi şi restaurante pe care le deţine în Centrul Vechi, viitorul soţ al Deliei Matache, Răzvan Munteanu s-a îndreptat către un alt domeniu, cel de fashion. Alături de tânăra fashion stilistă Crisa Kyra, Răzvan a deschis şi inaugurat ieri pe Lipscani un ofertant magazin de fashion, unde se pot găsi cele mai frumoase colecţii ale unor branduri de lux cunoscute, nume care fac senzaţie în modă.

Delia Matache, Razvan Munteanu si Crisa KyraBoutique by Crisa Kyra promovează designul de calitate şi ideea de originalitate a produsului. Deschis deja de două luni de zile în Centrul Vechi, pragul magazinului a fost trecut de numeroase vedete care şi-au ales ţinute pentru diverse ocazii, evenimente mondene şi emisiuni. Delia Matache a devenit deja clienta fidelă a boutiqului de fiţe.

Iulia AlbuCântăreaţa a fost prezentă şi ieri, la inaugurarea oficială a magazinului, de unde nu a putut pleca fără câteva piese de rezistenţă pe care le va îmbrăca cu siguranţă şi la filmările emisiunii X Factor, din juriul căreia face parte, alături de Dan Bittman şi Cheloo. Curioase să vadă ce branduri celebre „găzduieşte” Boutique by Crisa Kyra au fost şi Andreea Esca, Iulia Albu şi Carmen Bruma, care au studiat cu atenţie hainele de fiţe din magazin.

Delia Matache si Carmen BrumaDe asemenea, Sorin Mărcuş, fosta atletă Monica Iagăr, tânăra căntăreaţă Francesca Lucarelli, cunoscută ca Selena Gomez de România, dar şi designerul Dorin Negrău au venit la eveniment. Din această toamnă, magazinul se va „îmbogăţi” cu noi colecţii vestimentare, printre care şi cele ale tinerilor designeri britanici.

Crisa Kyra a lansat colecţia de tricouri cu broderii şi influenţe mexicane

Partenera de afaceri a lui Răzvan Munteanu, fashion stilista Crisa Kyra, şi-a prezentat ieri la deschiderea oficială a magazinului o mini-colecţie de tricouri din dantelă şi mătase cu broderii florale aplicate pe ie modernă, cu influenţe mexicane, debutând astfel în modă! Crisa Kyra are studii de specialitate în modă, ca fashion stilist şi fashion journalist.

Colectia de tricouri brodate Crisa KyraDupă ce a absolvit o facultate în afaceri internaţionale în Anglia, aceasta a urmat cursurile postuniversitare de fashion la Londra la prestigiosul Colegiu de Artă şi Design Central Saint Martins, acolo unde au studiat şi celebrii Alexander McQueen, Stella McCartney, Jimmy Choo, John Galliano, Viviene Westwood şi mulţi alţi designeri celebrii.