Vika Jigulia si Edward Maya s-au despartit

Apropo.ro / 30.11.2011, 14:30
Vika Jigulia si Edward Maya s-au despartit
In ciuda succesului muzical, Vika Jigulia si Edward Maya au decis sa mearga pe drumuri diferite, ocupandu-se de proiecte solo.

Desi sunt unii dintre cei mai iubiti artisti, Vika Jigulina si Edward Maya au decis sa porneasca fiecare pe un alt drum muzical.

„Lucram acum la proiectul solo Vika Jigulina. Suntem doi artisti separati, am muncit separat si cred ca deja e momentul”, spune artista.

„Am avut al doilea turneu in Statele Unite ale Americii, care s-a incheiat cu un succes extraordinar. Am ajuns la o performanta la care orice artist isi doreste sa ajunga si acum e foarte mult de munca. E foarte greu sa te gandesti ca in orice moment poti sa pici” a spus Vika pentru Music Channel.

Edward Maya & Vika Jigulina – Stereo Love de pe tare.ro

Vika Jigulina si Edward Maya au obtinut, in luna mai, trofeul „Top Dance Song”, la Billboards Music Awards 2011, pentru piesa „Stereo Love”, categorie la care a fost nominalizata, cu doua piese, si celebra cantareata Lady Gaga.

Single-ul „Stereo love” a obtinut discul de aur in Belgia si Finlanda, discul de platina in Germania, Danemarca, Suedia, Elvetia, SUA si Canada si un dublu disc de platina in Spania si Italia. „Stereo love” a intrat pe pozitia 93 in Billboard Hot 100 si a reusit sa urce pe locul 16 in prestigiosul clasament american, bazat pe difuzari radio si vanzari.

Eduard Marian Ilie, cunoscut mai bine ca Edward Maya, a lansat single-ul „Stereo Love” in 2009, alaturi de Vika Jigulina (Victoria Corneva), iar albumul cu acelasi titlu, in 2010. Tot cu Vika Jigulina a lansat si single-urile „This Is My Life” (2010) si „Desert Rain” (2011).