Vila miliardarului Richard Branson, distrusa de uraganul Irene

Apropo.ro / 29.08.2011, 11:30
Vila miliardarului Richard Branson, distrusa de uraganul Irene
Casa de vacanta din Caraibe a miliardarului Richard Branson, presedintele companiei Virgin, a fost distrusa de un fulger, inainte de a fi "vizitata" de uraganul Irene.

Uraganul Irene, care a lovit continentul american weekend-ul acesta, a lasat fara curent electric peste 4 milioane de cetatenti si a provocat moartea a 20 de persoane, in opt state.

De asemenea, casa de vacanta de pe o insula din Caraibe a miliardarului Richard Branson, presedintele companiei Virgin, a fost distrusa de uragan. Un fulger a lovit vila care a luat foc cauzand pagube de milioane de dolari.

Eroina zilei a fost actrita Kate Winslet, aflata in vacanta acolo, care a ajutat-o pe mama in varsta de 90 de ani a lui Branson sa ajunga intr-un loc unde sa fie in singuranta.

Vila lui Richard Branson, distrusa de uragan

Miliardarul britanic va reconstrui casa nimicita de Irene, unde, de altfel, urma sa se casatoreasca fiica lui, Holly, iarna aceasta.

Casa a fost cumparata in 1979 de sotia lui Branson si valora atunci 290.000 $. Eddie Murphy si-a petrecut luna de miere acolo, in 1993. Kate Moss l-a intalnit pe unul dintre fostii ei prieteni acolo, insa relatia nu a durat mult. O alta celebritate care si-a petrecut vacanta acolo este Mariah Carey, dar si Sarah Fergurson sau printesa Diana au fost acolo cu copiii lor, noteaza sursa citata.

Pentru cine dorea sa petreaca o mini vacanta acolo, chiria pentru o noapte costa 50.000 de dolari (35.000 de euro).