Villa lui Effenberg a fost sparta de hoti

Apropo.ro / 03.01.2002, 12:43
Villa lui Effenberg a fost sparta de hoti
Vila capitanului formatiei Bayern Munchen, Stefan Effenberg, a fost sparta de hoti, in timp ce jucatorul german si sotia acestuia se aflau in vacanta in Florida, a anuntat, miercuri, politia din Munchen, citata de AFP. Hotii au patruns in casa fotbalistului german in noaptea de simbata spre

Vila capitanului formatiei Bayern Munchen, Stefan Effenberg, a fost sparta de hoti, in timp ce jucatorul german si sotia acestuia se aflau in vacanta in Florida, a anuntat, miercuri, politia din Munchen, citata de AFP.

Hotii au patruns in casa fotbalistului german in noaptea de simbata spre duminica, politia fiind anuntata de vecini. In absenta lui Effenberg, care va reveni, joi, la Munchen, in vederea reluarii antrenamentelor echipei germane, anchetatorii nu au putut indica ce anume a fost sustras din casa jucatorului sau valoarea totala a bunurilor furate.

In ultimele saptamini, hotii au spart, de asemenea, casa fundasului formatiei Bayern Munchen, francezul Bixente Lizarazu, si a antrenorului acestei echipe, Ottmar Hitzfeld.
Sursa:www.mediafax.ro