Vin ruşii! Corul Armatei Roşii vine la Bucureşti!

Apropo.ro / 09.04.2015, 14:00
Vin ruşii! Corul Armatei Roşii vine la Bucureşti!
Anul trecut, Olimpiada de iarnă de la Sochi se deschidea cu The Red Army Choir unul dintre cele mai bune spectacole de muzică şi dans din lume! În 23 septembrie, Sala Palatului din Bucureşti, va avea ocazia să găzduiască cel mai recent spectacol al muzicienilor ruşi!
În ultimii ani, publicul din România şi-a arătat interesul pentru muzica de calitate iar cel mai renumit cor din lume, The Red Army Choir, este un exponent de marcă al excelenţei în muzică. 
 
Mult aşteptatul Cor al Armatei Roşii îşi are sediul în inima Moscovei, în centrul istoric, lângă Piaţa Roşie, la câteva sute de metri de Teatrul Balşoi şi de turnurile Kremlinului. Sub conducerea charismaticului dirijor Viktor Eliseev, Corul Armatei Roşii susţine peste 250 de spectacole pe an. Generalul Viktor Eliseev este dirijorul corului din 1974 şi a susţinut show-uri în peste 50 de ţări alături de Corul Armatei Roşii (care este marcă înregistrată în 32 de ţări).
 
Red Army Choir are dimensiunea unui adevarat ansamblu cu 350 de membri, printre care se numără solişti, dansatori, muzicieni, coregrafi şi dirijori. În general, pentru spectacolele de peste hotare, Corul Armatei Roşii călătoreşte cu o sută de artişti.
 
 
The MVD Academic Ensemble a.k.a The Red Army Choir a luat fiinţă în 1939 si a fost ridicat la rang de Academie. 
Cu cel mai recent turneu din Franţa,  Generalul Viktor Eliseev şi trupa sa au încântat peste 100.000 de spectatori, în special la Paris cu cele 4 concerte sold-out.
 
Nimeni nu poate rămâne insensibil la puterea show-ului oferit de Corul Armatei Roşii. Aceşti artişti ating sufletul fiecărui spectator. Coregrafia baletului şi interpretarea muzicală sunt garanţia unui show de neuitat.
 
Biletele au fost puse în vânzare şi pot fi procurate prin intermediul platformei online www.ticketnet.ro, agenţia oficială de ticketing a concertului, la casa de bilete a Sălii Palatului, în reţeaua agenţiilor Eurolines şi TUI TRAVELCENTER, magazinele Inmedio, la Oficiile Poştei Române, Libraria Eminescu, la Unirea Shopping Center – parter şi online prin www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.ticketstore.ro, www.startickets.ro, www.vreaubilet.ro şi www.bilet.ro.