Vincenzo Castellano: „Antonia nu este materialistă. Dacă era nu se uita la Alex Velea”

De: Cătălina Matei / 27.01.2017, 12:18
Vincenzo Castellano:
S-au iubit timp de şase ani, iar din dragostea lor s-a născut Maya (6 ani).

Antonia (27 de ani)  şi Vincenzo Castellano (29 de ani)au încheiat la tribunal povestea de iubire începută în urmă cu şapte ani. Cei doi se chinuie de trei ani să divorţeze. Italianul a acceptat să vorbească deschis pentru click despre relaţia de iubire dintre ei.

Antonia, GOALĂ pe net! A purtat un body transparent şi s-a văzut TOT!

Antonia şi-a arătat sânii! Iată ce vede Alex Velea în dormitor!

Antonia, GOALĂ în dormitor! „Îmi PLAAACE!”

· Crezi că a pus ochii pe tine pentru că eşti un tip cu mulţi bani, care face parte dintr-o familie celebră?

Nu! Antonia nu este materialistă. Dacă era nu se uita la Velea.

· Relaţia extraconjugală cu Alex Velea a dus la destrămarea căsniciei?

Nicidecum! Când ea a început să se vadă cu Velea, noi nu mai eram împreună de vreo 4-5 luni. Distanţa a făcut ca relaţia noastră să se răcească. Ea nu m-a înşelat, eu n-am înşelat-o. Ba chiar, m-a sunat şi m-a anunţat că are o relaţie cu băiatul ăla. Velea nu are nici o vină. Iar cine a zis că Antonia i-a spart casa, se pripeşte. Poate nici relaţia lui cu fosta soţie nu mai funcţiona.

·Să zicem, prin absurd, că ar vrea să se întoarcă la tine. Ai primi-o?

Nu! Aşa ceva este exclus. Am iubit-o, şi acum mai ţin la ea, dar nu. Este adevărat că Antonia este o femeie perfectă. Este foarte frumoasă şi, în plus, este mama copilului meu şi aşa va rămâne pentru totdeauna. Sunt mândru de ea că a reuşit să-şi facă o familie, că mai are doi copii, că are o relaţie serioasă şi că nu a înşirat bărbaţii. Atunci, m-ar fi făcut de ruşine. Să ştii că Antonia are un suflet foarte bun şi a suferit în viaţă. Nu a avut o copilărie fericită.