Vine barza la Giulia!

Apropo.ro / 02.04.2012, 11:42
Vine barza la Giulia!
Giulia Anghelescu e o mămică în devenire. S-a îngrăşat 13 kilograme pe toată durata sarcinii, dar este convinsă că va slăbi repede, cu ajutorul sportului şi a unei diete sănătoase.

Despre sarcină, emoţii, bucuria de a aduce pe lume un copil, nuntă şi botez, ne dă detalii chiar Giulia.

– Ce faci Giulia, cum te simţi?
Mă simt binişor… Stau cât mai cuminte în perioada aceasta pentru că mai am foarte putin până voi naşte. Orice femeie este pregătită să fie mamă chiar dacă temeri am destule… Suntem aproape gata, mai sunt doar câteva detalii de pus la punct. Camera este gata de ceva vreme, momentan căutăm căruciorul pentru cea mică pe care încă nu l-am ales.

Giulia si Vlad Huidu– Veţi avea o fetiţă. Ce nume aţi ales pentru ea?
Pe fetiţă o va chema Sabina, ca pe mama lui Vlad, dar va mai purta şi un al doilea nume doar că nu ne-am decis asupra lui.

– Cine vor fi naşii de botez ai micuţei?
Contrar celor apărute în presă în ultimul timp, nu am hotărât cine vor fi naşii micuţei. Pur şi simplu nu ne-am gândit la asta! Şi eu şi Vlad am decis că ne vom hotărî după ce vine pitica.

– Iubitul tău, Vlad Huidu, ce zice? Are emoţii că va deveni tătic?
Abia aşteaptă să o vadă pe cea mică! Când ajunge acasă mereu întreabă ce fac fetele mele? Este puţin mai nerăbdător decât mine!

– Te-a răsfăţat pe perioada sarcinii?
Vlad s-a comportat dintotdeauna foarte frumos cu mine aşa că nu sunt diferenţe prea mari de comportament. Acum, recunosc că îmi face toate poftele, dar este un norocos deoarece nu am avut pofte ieşite din comun. De obicei, mă rezum la fructe şi eventual să gust dintr-o prăjitură.

– O să faceţi şi nunta în ziua botezului?
Cererea în căsătorie am primit-o acum câţiva ani şi nu a mai fost nevoie de alta atâta timp cât Vlad îmi arată în fiecare zi că sunt femeia cu care îşi doreşte să-şi petreacă tot restul vieţii. Nu pot să vă dau detalii despre nuntă pentru că nici noi nu am hotărât exact ce se va întâmpla, momentan suntem preocupaţi cu naşterea micuţei, după aceea ne vom hotărî şi asupra detaliilor legate de nuntă şi botez. Cert este că ne dorim ceva restrâns, intim, noi şi familiile noastre să ne bucurăm de acest moment frumos!

– Cine va sta cu copilul după ce naşti, bunicile sau ţi-ai rezervat deja o bonă filipineză pentru fetiţă ta?

Imi doresc să stau cât mai mult cu fetiţa, Vlad mă va ajuta şi el, dar vor fi prin preajma şi bunicile şi poate la un moment dat ne vom gândi şi la o bonă, dacă va fi cazul! Eu voi face tot posibilul să fiu o mămică cât mai bună. Imi doresc ca eu cu Sabina să fim cele mai bune prietene în primul rând şi să discutăm deschis despre absolut tot.

– Câte kilograme ai luat în plus în perioada sarcinii şi cum te gândeşti să scapi de ele? O să intrii la o cură serioasă?
Am adunat 13 kg pe timpul sarcinii dar sunt absolut sigură că le voi da jos foarte repede după naştere, deşi nu-mi propun vreo dietă drastică. Voi mânca sănătos şi mă voi reapuca de sport.

Giulia– Cine te ajută acum cu sfaturi pentru bebeluşi? Ai vreo prietenă vedetă care ţi-a sărit în ajutor?
Sfaturi primesc de la toată lumea însă suportul meu de bază este mama, ea este cea care mă îndrumă de câte ori am nevoie!

– Cât de repede ţi-ai propus să-ţi reiei cariera muzicală?
Voi sta cu pitica probabil până în toamnă, nu am un plan bine stabilit, ştiu doar că în tot timpul ăsta voi mai lucra la piese noi chiar dacă nu voi merge la concerte. „Vorbe Goale”, cel mai recent single al meu, va beneficia şi de o variantă în limba engleză, pe care o voi lansa în foarte scurt timp. In urmă cu două săptămâni am lansat versiunea slow a piesei.

– Te vei întoarce pe scenă alături de DJ Project sau ai alte proiecte muzicale?
Proiecte sunt multe, la fel cum există şi discuţii cu băieţii de la DJ Project pentru a relua colaborarea, însă momentan nu am luat o decizie în acest sens.

Dana Popa