Vine Moș Nicolae

Apropo.ro / 28.11.2005, 11:46
Vine Moș Nicolae
În ultimul timp ma simt foarte generos și îmi vine sa dau în dreapta și în stanga cu... tot felul de cadouri, caci TREBUIE sa intru în spirirul sarbatorilor de iarna care vin fie ca vreau sau nu! Ce ar fi daca aș fi Moș Nicolae? Pai aș aduce cateva cadouri


În ultimul timp ma simt foarte generos și îmi vine sa dau în dreapta și în stanga cu… tot felul de cadouri, caci TREBUIE sa intru în spirirul sarbatorilor de iarna care vin fie ca vreau sau nu! Ce ar fi daca aș fi Moș Nicolae? Pai aș aduce cateva cadouri pentru o parte din artiști…

-Un compozitor nou pentru Nicola care nu a știut sa-și țina aproape soțul talentat și implicat 100% în cariera ei.

– Baieților de la Fly Project Moșu s-a gandit sa le faca un cadou pe masura succesului lor: propriul CD, care însa trebuie neaparat sa conțina și versurile pieselor. Poate așa nu le mai uita!

– O fusta mai lunga pentru o minte mai scurta pentru Andreea Banica. Cum e posibil ca cineva sa-și doreasca o cariera în televiziune și sa se laude ca a refuzat o oferta din partea PRO-ului?!?

– Moșu’ nu-l uita nici pe Fizz și îi daruiește un portativ cu note muzicale,

ca sa-l scape de situații penibile atunci cand nu poate sa convinga publicul ca a studiat pianul ani de zile.

– Pentru fetele de la Elegance, lecții de canto! Apropo, am auzit ca face minuni Dana Dorian! Oricum numai o minune va mai poate scapa…

– O nuielușa pentru Ștefan Banica Jr, pe care sa o încerce o data pe Andreea Marin și sa se termine cu speculațiile pe tema asta. Mai vrea și Moșu sa mai citeasca și alte subiecte în ziare!

– Un PR pentru Cristina Rus ca tot a afirmat ca ei nu îi place sa vorbeasca, ci sa cante!

– Nicoletei Luciu, Moșu’ e nevoit sa-i aduca un sutien mai generos, ca are tot felul de scapari prin video-clipuri, reviste și telenovele! Vine iarna, vine frigul și îmi e teama sa nu raceasca la plamani!

– Moșu’ nu a uitat-o nici pe Andra careia îi aduce un cerb de plus, ca sa nu se mai supere ca pe cel real nu a pus înca mana!

– Nomenclatorul meseriilor pentru cei de la Hi-q. Sa aiba de unde sa-și aleaga o alta meserie pentru atunci cand lumea sa va satura sa-i tot asculte falsand în îincercarile lor de a canta live!

– Bilete de tren pana la mare și o lada de bere pentru baieții de la Vama Veche. Poate le revine inspirația de acum cațiva ani!

– O soluție de curațat pete pentru Voltaj. E de ajuns sa asculți ultimul lor single de cateva ori, ca sa ți se puna pata!

Sunt convins ca și voi aveți cadouri pentru mine și abia astept sa le primesc pe [email protected]

Catalin Maruta

Tags: