Vino alături de noi să te bucuri de primăvară

De: Tanase Dragos - Marian / 06.03.2012, 12:35
Vino alături de noi să te bucuri de primăvară
Alătură-te mulțimii care se bucură de sosirea primăverii și vino la tradiționalul târg de mărțișor deschis la Galeria Dalles.

Ca în fiecare an, organizatorii au pregătit cadouri tradiționale de mărțișor, dar și produse neconvenționale apreciate și de cel mai exigent vizitator. Iar pentru că tradiția trebuie să continue, vă așteptăm să dăruiți persoanei dragi cele mai frumoase mărțișoare, fie ele din flori, sticlă, lemn sau zahăr dar și o multime de cadouri inedite.

Una dintre surprizele de anul acesta sunt și demonstrațiile de make-up, susținute de traineri și make-up artiști care realizează gratuit pentru doamne și domnișoare machiaje profesionale pentru diverse ocazii: smokey-eyes, machiaj de zi sau de seară. Profesioniștii vă așteaptă la standul „COSMETICA VERDE” începând din 3 până pe 7 martie.

Pe lângă răsfățul garantat și sfaturile primite de la profesioniști puteți participa și la tombola cu premii în produse profesionale de make-up, care au la bază o formulă de plante siberiene ce hidratează, întineresc și hrănesc tenul.

Dar să nu uităm că și sufletul are nevoie de desfătare și ce altceva ar putea satisface această dorință dacă nu o muzică sau o carte bună. Iar când stau alături de un vin sau o șampanie de calitate, efectul este maxim. De asemenea, lucrările de grafică (portrete și caricaturi), vitraliile și gravurile pe obiecte din metal sau sticlă se numără și ele printre cadourile pe care le puteți găsi la târg.

Așadar, vă așteptăm în continuare la Târgul de Mărțișor „Festivalul Primăverii” de la Galeria Dalles, deschis până pe 8 martie, între orele 10:00 și 20:00.

Intrarea este liberă!

Pentru mai multe detalii accesează dallesrevolution.ro sau pagina de Facebook Galeria Dalles