Vino costumat la aniversarea Hard Rock Café şi poţi câştiga premii surpriză!

Apropo.ro / 22.01.2015, 09:00
Vino costumat la aniversarea Hard Rock Café şi poţi câştiga premii surpriză!
Pe 24 ianuarie, Hard Rock Cafe aniversează 7 ani cu trupa italiană THE BEATBOX, the original Beatles Tribute Band!

Pentru această zi specială, Hard Rock Café va oferi premii surpriză celor care vin la concert costumaţi în artistul lor preferat. Atenţie, nu e musai să vă costumaţi într-unul din membrii Beatles, puteţi alege orice star preferat şi pentru o noapte prietenii din sală să creadă că au onoarea de a sta la masă cu o vedetă!

Proiectul The Beatbox s-a născut în Italia, dar a făcut o spectaculoasă cariera internaţională, obligând critică să admită că cei patru muzicieni de la Roma seamănă perfect cu celebrii lor predecesori: arata la fel, cânta la fel şi se mişca la fel.


     
The Beatbox este mult mai mult decât un simplu tribut adus trupei The Beatles. în show-urile lor, trupa îşi propune să reînvie farmecul şi fenomenală energie a cvartetului legendar din Liverpool. şi, pentru a obţine rezultatul dorit, nu a fost nimic lăsat la voia întâmplării: instrumentele sunt identice cu cele folosite de The Beatles în concertele lor, hainele au fost făcute de croitorul care le-a creat costumele pentru turneul american “A Fab Four”, iar coafurile au fost făcute cu precizie în stilul care făcea istorie în anii ‘60.

The Beatbox promite să răscolească amintirile unei generaţii, cu o aventură în epoca de aur a rock-ului. Cei patru muzicieni – Alfio Vitanza, Mauro Sposito, Guido Gori şi Massimo Cinelli – au colaborat cu mari nume ale pop-ului italian pentru a da viaţa acestui proiect excepţional.

A rezultat un spectacol care răscoleşte amintirile unei generaţii cu o muzică fidel executată şi o punere în scena prin care publicul de azi să descopere entuziasmul şi candoarea din anii ’60. Un omagiu remarcabil adus celor patru care au schimbat istoria muzicii, care au vândut peste un milliard de albume în întreaga lume şi care au rămas până acum pe primul loc în topul Rolling Stone al celor mai bune trupe ale tuturor timpurilor.

BILETE

Biletele pentru showul The Beatbox pot fi găsite online pe www.iabilet.ro (plată cu cardul, Paypal, ramburs sau pe factura la Vodafone) şi în format fizic în reţeaua iaBilet (Muzică, Uman, Senia, Perfect Tour şi Hard Rock Cafe).

Acestea costă 80 de lei cu loc la masă în fata scenei (VIP) sau 60 de lei cu loc la masă în sală (fumători sau nefumători). De asemenea, găsiţi la vânzare şi 100 de bilete fără loc.

Puncte de vânzare fizice pentru Bucureşti:

– Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) şi Piaţa Romană (George Enescu 30 colţ cu Magheru lângă Mac)
– Magazinul Muzica
– Agenţiile Perfect Tour – Str. Theodor Amân, Nr. 11 şi Calea Victoriei 100
– Hard Rock Cafe

EXTRA
– Aplicaţia de IOS sau Android iaBilet

Despre Hard Rock Cafe

Datorită design-ului unic şi a colecţiei impresionante de obiecte care au aparţinut unor artişti şi trupe de legendă, Hard Rock Cafe este un adevărat muzeu al muzicii în România de 7 ani. Aici sunt expuse costume de scenă, chitare clasice, postere, coperţi de albume, LP-uri şi multe alte obiecte care au aparţinut unor staruri precum: John Lennon, Michael Jackson, Madonna, Bruce Springsteen sau Steven Tyler. HRC Bucureşti este cunoscut şi pentru concertele live organizate săptămânal şi magazinul de suveniruri Rock Shop, în care sunt comercializate produse precum: tricouri create de artişti celebri, insigne în ediţie limitată, brichete, şepci, pahare, geci de piele etc.

Mari nume ale muzicii româneşti şi internaţionale au cântat, pe parcursul celor şase ani, pe scenă din Hard Rock: Nazareth, Anathema, Mr. Big, The Rasmus, T-Rex, New Model Army, Paul Gilbert, John Hammond, Louisiana Red, John Lawton, Coco Montoya, Mungo Jerry, Smiley, Holograf, Vamă, Direcţia 5 şi mulţi alţii.