Vino la intalnirea cu „Profesionistii modei”!

Apropo.ro / 04.06.2009, 12:57
Vino la intalnirea cu
Seria de intalniri cu "Profesionistii modei" debuteaza vineri, 5 iunie, ora 18.00, la Galeria Ceramica 7.

Seria de intalniri cu “Profesionistii modei” debuteaza vineri, 5 iunie, ora 18.00, la Galeria Ceramica 7, din Hanul cu Tei (zona Lipscani).

Acest proiect initiat de I-Dea GRUP, in colaborare cu Romanian Fashion Bloggers este demarat cu scopul de a atrage atentia asupra diferitelor "meserii ale modei" si de a le legitima.

In cadrul primei intalniri, publicul va sta de vorba cu Andreea Inankur, figura din spatele fashion blog-ului dadamoda.info, si cu Adina Necula, editor de moda si stilist pentru hotcity.ro.

Cele doua au pus bazele Ponytail Media, o agentie de comunicare online si fashion marketing, specializata pe brand-uri de moda, make-up si beauty. Ele vor discuta despre fashion blogging, o noua forma de jurnalism online, despre blog ca instrument de promovare si despre marketing-ul de moda. 

"Profesionistii modei" se adreseaza acelui segment de piata care are nevoie de serviciile unor astfel de profesionisti, dar si studentilor din cadrul modei, care trebuie sa stie ca exista un viitor, pe langa cel de designer vestimentar.