Vinul produs de Angelina Jolie şi Brad Pitt, pus în vânzare în Marea Britanie

De: Nicoleta Nicolae / 13.04.2015, 11:00
Vinul produs de Angelina Jolie şi Brad Pitt, pus în vânzare în Marea Britanie
O parte din vinul pe care Angelina Jolie şi Brad Pitt îl produc la castelul lor din Franţa, de pe domeniul Miraval, unde cuplul s-a căsătorit anul trecut, a fost scoasă la vânzare pentru publicul larg, în supermarketuri din Marea Britanie.

O sticlă din acest vin franţuzesc, intitulat „2014 Miraval Rose”, costă 18 lire sterline (aproximativ 25 de euro, n.r.), iar cei interesaţi de această licoare produsă de Angelina Jolie şi Brad Pitt o pot găsi în lanţul britanic de supermarketuri Marks and Spencer. Stocul este însă limitat, potrivitdailymail.co.uk.

Este pentru prima dată când vinul produs de celebrul cuplu este scos la vânzare pentru publicul larg, în Marea Britanie, după ce a primit o serie de recenzii favorabile din partea specialiştilor în domeniu.

Vinul este produs pe domeniul Miraval, pe care Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit în luna august a anului trecut. Cei doi actori au cumpărat această proprietate, în 2012, cu o sumă de aproximativ 41 de milioane de lire sterline (aproximtiv 56,6 milioane de euro, n.r.).

 

În 2013, Angelina Jolie şi Brad Pitt şi-au scos la vânzare o parte din vinul pe care îl produc la castelul lor din Franţa, de pe domeniul Miraval, iar suma obţinută – peste 10.000 de euro – a fost donată unei asociaţii din Republica Democrată Congo, după cum informa atunci gala.fr.

Sursa MEDIAFAX