Violatorul jurnalistei din București a fost prins

Apropo.ro / 17.09.2013, 09:57
Violatorul jurnalistei din București a fost prins
Principalul suspect în cazul jurnalistei de la un post de radio bucureștean care a reclamat că a fost violată, în după-amiaza zilei de 10 septembrie, a fost prins după ce a încercat să violeze o altă femeie.

Potrivit Poliției Capitalei, bărbatul suspectat că, în 10 septembrie, a violat o jurnalistă a fost prins de polițiști luni seară, la scurt timp după ce a încercat să o violeze și pe secretara unei universități din București.

Pentru vremea în București și în alte orașe, consultă vremea apropo

Bărbatul a fost ridicat de polițiștii Secției 5 din apropierea locuinței sale.

Anchetatorii spun că acesta are antecedente penale, tot pentru infracțiuni cu violență. Acesta și-a recunoscut fapta, după ce criminaliștii au comparat analizele făcute suspectului luni seara cu probele biologice prelevate în cazul violului din 10 septembrie.

În urma percheziției făcute la locuința acestuia au fost găsite și hainele pe care le-a purtat în ziua violului și care au fost descrise de victimă. Acesta a fost recunoscut din grup de către jurnalista violată.

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, nu are ocupație. Acesta a fost predat de polițiștii Secției 5 anchetatorilor Secției 1, care împreună cu procurorii urmează ca, în cursul zilei de marți, să propună magistraților Judecătoriei Sectorului 1 arestarea lui preventivă.

Citește mai multe detalii despre violatorul din București a fost prins de polițiști, pe Mediafax.ro