Violatorul jurnalistei din Capitală a făcut închisoare pentru viol

Apropo.ro / 18.09.2013, 15:30
Violatorul jurnalistei din Capitală a făcut închisoare pentru viol
Ninel Mogoșeanu, bărbatul suspectat că ar fi violat o jurnalistă din Capitală, a comis o faptă la indigo și în 2005. El a primit atunci 11 ani de închisoare.

Bărbatul suspectat că, în 10 septembrie, a violat o jurnalistă, în zona Lacului Floreasca din Capitală, în noiembrie 2005 a acostat o studentă într-o stație de autobuz, a amenințat-o cu moartea și a violat-o pe un teren viran, pentru faptele sale fiind condamnat la 11 ani de închisoare.

Meteo în București și în alte orașe pe vremea.apropo.ro

Potrivit motivării deciziei instanței supreme, pe 25 noiembrie 2005, în jurul orei 21.00, Mogoșeanu a acostat o studentă în apropierea unei stații de transport în comun și a amenințat-o că dacă va anunța vreo persoană o va lovi.

Deși pe traseu cei doi s-au întâlnit cu două persoane, fata nu a reușit să le ceară ajutorul întrucât era ținută de inculpat. În continuare, inculpatul a dus-o pe un teren viran, a amenințat-o cu moartea și astfel a constrâns-o să întrețină un raport sexual„, se arată în motivarea ICCJ.

Potrivit documentului citat, Ninel Mogoșeanu a amenințat-o din nou, i-a luat un telefon mobil, 30.000 de lei, două abonamente RATB și a obligat-o să meargă cu el acasă, unde a prezentat-o ca fiind prietena lui.

Ninel a fost eliberat condiționat din Penitenciarul Găești pe 2 iulie, după ce a executat două treimi de pedeapsă, instanța constatând că a îndeplinit toate condițiile. El ar fi trebuit să fie pus în libertate de drept în 25 noiembrie 2016, respectiv după ce ar fi executat integral pedeapsa de 11 ani de închisoare.

Citește mai multe detalii despre violatorul jurnalistei de la un post de radio din București nu este la prima lui faptă penală, pe Mediafax.ro