Violenţă de nedescris în showbiz-ul de la noi! Un cântăreţ cunoscut şi-a bătut crunt iubita: „M-a muşcat de faţă, mi-a smuls părul”

De: Nicoleta Nicolae / 17.11.2015, 09:00

Violenţă de nedescris în showbiz-ul de la noi! Un cântăreţ cunoscut şi-a bătut crunt iubita:
Violenta inimaginabila in showbizul romanesc. Cristina, iubita lui Soparla ex-Animal X, a trecut prin clipe groaznice dupa ce barbatul pe care il iubea a batut-o crunt, Cristina.


„Am fost batuta in seara de Halloween de la 1 noaptea pana la 4 dimineata cand a venit politia. Alexandru Salaman… Aveam aproape un an impreuna. La inceput a fost ok, s-a prefacut, am crezut ca e un artist. Am vazut ca bea foarte mult. A incercat sa mai dea in mine, dar am trecut cu vederea. Sambata i-am dat mesaje, nu il mai vazusem de 2 zile. Era cu prietenii la un pahar de vin si m-am dus sa ii fac o surpriza si am inceput sa bem impreuna. S-a bucurat si m-a rugat sa raman la el. in timpul discutiei, i-am povestit ceva si am ridicat putin tonul.

El mi-a zis sa tac, mi-a astupat gura, m-a strans de barbie si a inceput sa ma bata. S-a intamplat la el, la magazin. A daramat rafturile. Eu nu am facut nimic, nici nu l-am impins. Imi zicea ca ma omoara, ca ma distruge. M-a muscat de nas, de fata, de buza pana mi s-a dezlipit de gingie, mi-a smuls parul din cap. Un trecator a vazut ca ma lovea si a sunat la politie, cu ajutorul lor am scapat.

Am ramas cu el pentru ca am crezut ca, in sinea lui, ma iubeste si ca o sa ii para rau. Dar m-a batut in continuare, mi-a dat cu pumnii la tampla. Nici nu m-a ajutat sa ma ridic. Dimineata, cand s-a trezit, l-am vazut ca se filma cu telefonul si spunea ca eu l-am batut. Am fost la IML si la politie. Ma dor oasele, am vanatai”, a marturisit Cristina la WOWbiz.