Violete pentru fete

Apropo.ro / 20.02.2006, 11:53
Violete pentru fete
O noua ipostaza buna de "poza: "Nu sunt materialista. Ma mulțumesc cu o floare". Cam așa așteapta vedetele 1 și 8 martie anul acesta. Și totuși, daca langa floare sunt și niște chei de la o mașina sau o bijuterie, stați

O noua ipostaza buna de „poza: „Nu sunt materialista. Ma mulțumesc cu o floare”. Cam așa așteapta vedetele 1 și 8 martie anul acesta. Și totuși, daca langa floare sunt și niște chei de la o mașina sau o bijuterie, stați liniștiți, nu veți fi refuzați… Oricum, vremea cand fetele se luau la întrecere care a primit mai multe marțișoare a apus! Acum se deschide, pentru barbați, sezonul „drumurilor” în magazinele de lejerie intima sau sex shop.

Eva, alis Paula Chirila de la „Canalul de știri” își dorește o mașina, „o Toyota, daca s-ar putea”. Ramane de vazut daca i se va împlini visul în acesta primavara sau nu. Iar daca nu…, Eva zice ca se mulțumește și doar sa-și aiba iubitul aproape.

Giulia de la Sexxy spune ca nu e materilista, nu vrea marea cu sarea, ca de la o varsta te intereseaza mai puțin latura asta și e mai importanta liniștea sufleteasca, sa fie cald afara pentru a ieși cu rolele în parc, sa fie ghiocei cu care sa-și umple casa… Mai are un vis legat de profesie, dar nu vrea sa zica înca nimic despre asta. Totuși, pentru ca a luat deja sala și mai are traseul pentru examenul de șofer, își dorește sa treaca cu bine testul și, nu în ultimul rand, așteapta… o mașina. Altfel risca sa-și piarda dexteritatea!

Venita din Argentina, Analia Selis se declara foarte mulțumita de obiceiurile romanilor. „În Argentina nu exista aceasta sarbatoare. Anul trecut, soțul meu Razvan, mi-a cumparat mici piese de ceramica, cu un fir roșu. Mi-a explicat ca înseamna ca ești important în viața persoanei de langa tine.” Pentru ca mama Analiei este departe, de 8 martie îi va lua cadou doar soacrei, mamei lui Razvan.

La Cristina Rus, totul se rezolva cu o floare sau… mai multe. Dupa buget! „De marțișor nu-mi doresc un cadou special. Cand spun , vad flori. Așa ca pe 1 Martie vreau sa primesc foarte multe flori, iar daca sunt trandafiri roșii, este perfect”, ne-a spus Cristina. Cat privește ziua de 8 martie, ei bine blonda susține ca de fiecare data se gandește la mama sa, careia o sa-i cumpere un buchet de.. flori ca doar, am mai zis, sunt de baza!

Nici nu va imaginați ce-și dorește Gianina Corondan de 1 și 8 martie. „Un curs de perfecționare în limba spaniola, pentru ca este singura limba de circulație internaționala pe care nu o prea cunosc”, ne-a explicat ea. De 8 martie, mamei sale obișnuiește sa-i ofere în dar cadouri utile: „Anul trecut de exemplu, i-am dus un halat, iar anul acesta probabil ca voi trece la capitolul cosmetic.” Nici mama-soacra nu va fi uitata, așa ca Gianina are de alergat dupa cadouri.

Dana Savuica se mulțumește cu clasicul marțișor și o felicitare cu „Te iubesc, mami!” de la fiica ei, Julie. Asta a primit anul trecut și se pare ca i-a placut mult.

La Rita Mureșan ziua de 8 martie are o dubla semnificație: „este ziua în care eu și soțul meu sarbatorim ziua noastra, așa ca ne facem cadouri reciproc.” De 1 martie însa, rasfațata este doar Rita, care primește întotdeauna marțișoare în forma de inimioare și multe flori. „Deși este un pic cam devreme, știu ce le voi lua mamei și soacrei mele – cate o broșa în forma de animaluțe.”

Andreea Berecleanu viseaza la o casa plina de ghiocei. „Mi-aș dori sa am fiecare vas din casa plin cu ghiocei”, ne-a spus știrista Antenei 1. Anul trecut fetița mea mi-a adus un marțișor facut de ea la gradinița. Era ceva între caine, pisica și urs, oricum l-am pastrat pentru ca era primul meu marțișor de la ea.” Și pentru ca nu crede în ziua de 8 martie, nici nu-și dorește un cadou cu aceasta ocazie. „Nu ma insipira deloc și nu-mi doresc nimic. Mamei mele îi voi duce un buchet mare de flori, pe care îl voi compune eu din zambile, violete și multa verdeața.”

Gina Pistol era cam trista cand am vorbit. Ianuarie nu a fost o luna prea grozava pentru ea, februarie la fel… În ceilalți ani primea de 1 și 8 martie, flori și o bijuterie. Anul asta spune ca e de ajuns un telefon, cu o urare frumoasa. Și niște ghiocei. Spera sa capete și ea între timp un admirator secret, ca tot e acum la moda printre dive, sa primești bijuterii și ceasuri de la admiratori. Daca nu, macar niște flori. Nu în buchet, pentru ca nu-i plac, ci în ghiveci.

Creatoarea de moda Romanița Iovan vrea de marțișor același lucru pe care și-l dorește în fiecare zi a vieții: „mult soare, nisip, civilizație. Așa ca o sa plec într-un loc cu mult soare. Marțișorul meu este nisipul, soarele, piscina.” Anul trecut creatoarea a primit de la soțul ei un buchet de flori și un marțișor clasic, pentru ca, spune ea, „soțul meu este foarte romantic și ce poate fi mai romantic decat un marțișor?” Un loc cu mult soare, nisip, piscina etc?

Afla totul despre marțișoarele care le revin vedetelor numai din

Tags: