Viorel Cataramă și Adina Alberts, nuntă în acest weekend

Apropo.ro / 21.06.2013, 17:00
Viorel Cataramă și Adina Alberts, nuntă în acest weekend
Viorel Cataramă și Adina Alberts au hotărât să facă nunta în acest weekend, la Snagov. Viitorii miri au dat detalii despre nunta lor.

Viorel Cataramă și Adina Alberts au decis să facă nunta fulgerător, pe când toți se așteptau mai puțin. În acest weekend, pe 22 iunie, are loc marele eveniment, la Snagov.

Petrecerea de după nuntă promite a fi una de neuitat cu invitați de seamă: Loredana, Petre Geambașu, corul Operei Române, Daniela Condurache, și mulți alții.

Meniul de la nuntă va fi unul exotic: fructe de mare, miel gătit în stil franțuzesc, brânzeturi și 9 feluri de vin din Australia, Franța și California.

Amândoi nu sunt la prima căsătorie. În 2008, Adina a divorțat de Gerrit Alberts, după o căsnicie de opt ani, partajul bunurilor comune făcându-se pe cale amiabilă. De partea cealaltă, Viorel Cataramă s-a despărțit Adela Surugiu, după 15 ani de relație. Cei doi au împreună un băiat, pentru a cărui custodie s-au luptat prin tribunale.

Nu mai suntem tineri. Am decis să ne căsătorim pentru că așa este normal, este în ordinea firească a lucrurilor„, a declarat Viorel Cataramă.

Ne-am ocupat împreună de nuntă. Va fi o nuntă în limitele decenței și ale bunului simț. Sperăm să ne surprindem plăcut invitații și să ne aducem aminte de asta și peste 40 de ani„, a comentat el.

Vor fi tradiții respectate, dar și tradiții pe care nu le-am luat în calcul. Sigur nu se va fura mireasa… Iar rochia mea nu va fi albă, va fi ivoire„, a mai spus medicul estetician Adina Alberts.