Viorel Lis se pregateste de petrecerea burlacilor! Se insoara cu Oana

Apropo.ro / 26.05.2009, 12:59
Viorel Lis se pregateste de petrecerea burlacilor! Se insoara cu Oana
După 10 ani de iubire alaturi de Oana Ungureanu, Viorel Lis s-a hotarat sa faca pasul cel mare si sa o ceara de nevasta

"Happy Hour" se pregateste de … petrecerea burlacilor! După 10 ani de iubire alaturi de Oana Ungureanu, Viorel Lis s-a hotarat sa faca pasul cel mare si sa o ceara de nevasta.

Emisiunea de la Pro Tv "face cinste" cu o petrecere pentru viitorul insuratel Viorel Lis. Cu putin timp inainte de mult asteptata nunta, "Happy Hour" organizeaza in direct, miercuri 27 mai, o petrecere a burlacilor in toata regula.

In platoul emisiunii prezentate de Catalin Maruta, umorul si distractia vor fi la ele acasa. Viorel Lis se va intalni cu oameni dragi, dar va avea parte si de surprize fierbinti, demne de orice petrecere a burlacilor.

Cei care vor sarbatori alaturi de Viorel Lis si se vor bucura de reprezentatia senzuala de dans din buric din platou sunt prieteni buni de-ai sai, printre care Ion Dichiseanu si Adrian Daminescu. De pe Happylica, fostul edil al Bucurestiului va povesti cum a luat decizia de a-si pune pirostriile dupa 10 ani de convietuire cu Oana, dar si ce pregatiri fac cei doi pentru nunta.

lis