VIRAL: Al doilea clip care atinge DOUĂ miliarde de vizualizări, după ”Gangnam style” – VIDEO

De: Cătălina Matei / 13.09.2016, 12:04
VIRAL: Al doilea clip care atinge DOUĂ miliarde de vizualizări, după ''Gangnam style'' - VIDEO
Piesa "See You Again", interpretată de Wiz Khalifa şi Charlie Puth devine a doua piesă din istorie cu două miliarde de vizualizări pe YouTube, după succesul înregistrat de piesa "Gangnam Style", interpretată de Psy, care a ajuns la acest număr de afişări în 2014.

Piesa „See You Again” a ajuns la două miliarde de vizualizări pe YouTube, egalând astfel piesa virală de K-pop „Gangnam Style” interpretată de Psy, care a făcut senzaţie ajungând la acest număr de afişări pe 1 iunie 2014.

„See You Again” a fost lansată în martie 2015 şi a fost compusă pentru a figura pe coloana sonoră a filmului „Furious 7”, drept tribut pentru Paul Walker, actorul ce a murit într-un accident de maşină în 2013. Piesa a fost folosită în scena finală a filmului, atunci când personajul interpretat în film de Walker se retrage din activitate pentru a se ocupa de familie.

Secvenţe în care apare Walker sunt folosite şi în videoclipul piesei, alături de scene în care Khalifa şi Puth cântă pe o faleză de pe care se vede oraşul Los Angeles la apus.