Viralul zilei: O adolescentă mănâncă un tampon folosit! (Video)

De: Gabriela Voicu / 25.01.2013, 13:20
Viralul zilei: O adolescentă mănâncă un tampon folosit! (Video)
Giovanna Plowman, o adolescentă din New York, a șocat internauții cu un clip dezgustător.

Giovanna Plowman este adolescenta care s-a ales cu porecla „Tampon Girl” după ce a șocat interrnauții postând pe Facebook un clip în care pare să mănânce un tampon folosit.

Tânăra din Buffalo, New York, a încărcat clipul pe pagina ei de Facebook, pe care apoi a șters-o, și a fost acuzată de utilizatorii de pe Twitter că a făcut gestul șocant pentru a câștiga cele 15 minute de celebritate.

Clipul în care apare Giovanna Plowman a devenit rapid viral, însă cei de la The Huffington Post pun la îndoială veridicitatea acestuia, notând că tamponul ar putea fi îmbibat, de fapt, cu sirop sau sos de roșii, și că tânăra ar fi vrut să ajungă la Tosh.0, un serial TV american prezentat de Daniel Tosh, în care sunt făcute comentarii la unele videoclipuri de pe internet.

De altfel, pe profilul de Facebook al fetei fusese postat un comentariu care indica acest lucru: „OMG, voi apărea la Tosh.0. Unul dintre agenții lui Daniel Tosh m-a contactat pentru a-mi spune că le-ar placea să apar în emisiune cu clipul meu. Este extraordinar! Nu am crezut că voi ajunge atât de departe, dar bineînțeles că voi participa”. Nu se știe, însă, dacă acest comentariu a fost postat chiar de Giovanna.

După ce adolescenta a devenit celebră, pe Twitter au apărut multe conturi false cu numele ei, unul având 94.000 fani.

Iată mai sus clipul realizat de Giovanna, care, chiar dacă nu este real, este cu siguranță dezgustător.